Căutare Live

Vila cu candelabru de lângă Piaţa Victoriei, de vânzare de la două milioane de euro

Vila cu candelabru de lângă Piaţa Victoriei, construită în 1920 în stil arhitectural eclectic, a fost scoasă la vânzare cu un preţ de pornire de 2 milioane de euro, fiind estimată între 2,5 şi 3 milioane de euro de casa Artmark Historical Estate.

Edificiul a fost amenajat şi consolidat ulterior de arh. Petre Cotiţosu (1944-2013).

În 2004, a fost restaurată cu păstrarea tuturor detaliilor de arhitectură şi au fost aduse îmbunătăţiri: sistem de alarmă şi monitorizare, sistem de ventilare a aerului Daikin cu programare, sistem de încălzire centralizată cu calorifere. Pentru refacerea interiorului, s-au folosit finisaje preţioase - marmură, bronz, pardoseli din lemn.

Construcţia dispune de 25 de camere şi opt băi, având o suprafaţă construită de 1.050 de metri pătraţi.

Potrivit Artmark, au fost refăcute caloriferele din bronz dantelate şi adăugate corpuri de iluminat din bronz, în stil clasic.

Intrarea impozantă marcată de un fronton şi două coloane corintice permite accesul într-o sală elegantă, cu tavan casetat şi o scară interioară de piatră, marcată printr-un candelabru impunător cu cristale, cu o înălţime de opt metri, dispus pe cele trei niveluri. Luminatorul amplasat deasupra acestuia îi îmbogăţeşte reflexiile, creând jocuri preţioase de lumină.

Vila oferă două locuri de parcare în cele două garaje, cinci locuri de parcare în curte şi spaţiu pentru încă cinci maşini în faţa porţii de intrare. Poziţionarea ultracentrală, la 300 de metri faţă de Piaţa Victoriei, suprafaţa amplă şi compartimentarea interioară fac posibilă dezvoltarea unor funcţiuni variate: hotel, birouri, spaţiu cultural sau instituţie publică.

Sursa : news.ro

Piața imobiliară, explozie! Cât te va costa o casă sau un apartament în 2020. Au loc creșteri de prețuri de 10-20% până... Vodafone România anunţă că achiziţionează 100% energie verde pentru derularea operaţiunilor, începând din acest an...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri