Antena Căutare

Vodafone s-a plans lui Boc de amenda aplicata de Consiliul Concurentei

Reprezentantii operatorului de telefonie mobila Vodafone au ridicat problema amenzii stabilite de Consiliul Concurentei in discutia avuta, azi, la Guvern, cu premierul Emil Boc, spunandu-i acestuia ca, in opinia companiei, decizia este exagerata si ca o vor contesta in instanta.

Premierul EmilBoc si reprezentantii Vodafone au avut la Palatul Victoria, o intalnire al carei principal subiect a fost legat de planurile de investitii ale companiei in Romania. Din partea Vodafone au participat presedintele companiei, Vittorio Colao si presedintele filialei din Romania, Inaki Berroeta.

"Reprezentantii Vodafone au ridicat problema amenzii primite de la Consiliul Concurentei si i-au spus premierului ca, in opinia companiei, decizia este exagerata si va fi contestata in instanta", au aratat surse citate de Mediafax. Potrivit acestora, premierul a luat nota de pozitia Vodafone, fara sa raspunda.

In luna februarie, Consiliul Concurentei a amendat Orange Romania si Vodafone Romania cu 63 milioane de euro, pentru abuz de pozitie dominanta. Orange a fost amendata cu 34,8 milioane de euro, iar Vodafone cu 28,3 milioane de euro, reprezentand putin peste 3% din cifra de afaceri a operatorilor in 2010.

Presedintele Consiliului, Bogdan Chiritoiu, a declarat atunci ca aceasta este cea mai mare amenda decisa de institutie de la infiintare si ca operatorii au dreptul sa conteste in justitie.

Citeste si Jurnalul!

Foto: tech2.in.com

Preturi record pentru benzina la nivel mondial. Vezi cifrele oficiale!... FMI: Preturile alimentelor, la niveluri record pentru mai multi ani!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x