Antena Căutare

Breaking News: Legea pensiilor nu se mai votează astăzi! Anunțul a venit de la Camera Deputaților

Legea pensiilor nu va mai fi votată miercuri, votul final fiind amânat. Anunțul a fost făcut de vicepreședintele Camere Deputaților, Florin Iordache.

Legea pensiilor nu va mai fi votată miercuri, votul final fiind amânat. Anunțul a fost făcut de vicepreședintele Camere Deputaților, Florin Iordache.

Motivul oficial invocat de autorități pentru amânarea votului final în cazul legii pensiilor este acela că rapotrul Comisiei pentru Muncă nu a ajuns la Biroul pemananet. Astfel, vicepreședinteșe Camerei Deputaților a amânat dezbaterile și votul pentru săptămâna viitoare, scrie Capital.

După o ședință ce a durat 7 ore, Comisiei pentru Muncă a adoptat un raport de admitere ce conținea mai multe amendamente pentru proiectul de lege.

Printre amendamentele aduse în comisie la legea pensiilor se numără reducerea stagiului minim de cotizare şi în cazul femeilor care au copii adoptaţi.

ANAF a început numărătoarea inversă. Mii de oameni mai au la dispoziție doar câteva zile pentru a profita de bonificații... Anunț de ultim moment! Cum se va majora valoarea punctului de pensie, dacă legea nu va fi votată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x