Antena Căutare

Warren Buffett: Cresteti taxele pentru cei bogati!

"Cresterea semnificativa a taxelor pentru cei foarte bogati este cea mai buna solutie pentru depasirea crizei", a declarat al treilea cel mai bogat om din lume, miliardarul Warren Buffett, in cadrul unei conferinte a revistei Fortune.

"Taxarea suplimentara pentru cei bogati, este cea mai buna metoda pentru ca Guvernul sa-si mareasca fondurile. Deci, taxati-ne pe noi",



"Una dintre problemele care exista inca este valoarea stimulentelor pentru managerii institutiilor financiare mari", a explicat afaceristul american, care a apreciat ca Wall Street-ul este ca o biserica care face profit pe spatele societatii, potrivit Bloomberg.

Warren Buffett a adaugat ca majoritatea companiilor si institutiilor mari nu au dat faliment, ci au pierdut sute de milioane de dolari, tocmai pentru ca statul le-a asigurat in mod constant fonduri pentru redresare, ceea ce a dus la o imensa gaura in bugetul de stat.

Mai mult decat atat, acele companii care au fost salvate de stat, au gasit mereu metode pentru a amana sau chiar anula taxele si contributiile sociale, a precizat miliardarul.

Foto: Hepta

Leul s-a apreciat usor in raport cu euro... Patriciu il contrazice pe Isarescu: Cursul real este de 4,7 - 4,8 lei/euro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x