Antena Căutare

Yahoo! a actionat in judecata site-ul de socializare Facebook

Portalul Yahoo! a depus plangere impotriva site-ului de socializare Facebook, acuzand-o ca i-a furat 10 brevete mai ales privind publicitatea pe Internet, potrivit textului plangerii depuse la un tribunal din California, relateaza AFP

Intr-o declaratie de presa postata pe Internet luni noaptea, reprezentantii Yahoo s-au declarat increzatori ca justitia le va da dreptate.

"Suntem dezamagiti ca Yahoo!, un partener de lunga durata al Facebook si o intreprindere care a obtinut beneficii substantiale din colaborarea sa cu Facebook, a hotarat sa se adreseze justitiei", a comentat un purtator de cuvant al retelei de socializare.

Yahoo! afirma ca "intregul model de retea de socializare Facebook, care permite utilizatorilor sa creeze profiluri si sa se conecteze, intre altele, cu persoane si companii, este bazat pe tehnologia brevetata de reteaua de socializare a Yahoo!

In prezent, Yahoo! revendica peste 700 de milioane de vizitatori unici pe luna, in timp ce Facebook numara 845 de milioane de utilizatori activi in lume, dintre care majoritatea se contacteaza cel putin o data pe zi.

Doi americani de origine libaneza, pusi sub acuzare pentru fraudarea CFR Mesagerie... Romania, pe locul 5 la productia industriala in UE, in ianuarie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x