Antena Căutare

Yahoo, obligata sa plateasca despagubiri de 2,7 miliarde de dolari

Un tribunal mexican a ordonat companiei Yahoo sa plateasca despagubiri de 2,7 miliarde de dolari in cadrul unui proces ce priveste un proiect de listare a numerelor de teleofn, similar Paginilor Aurii, informeaza ITProPortal.

Data in judecata de Worldwide Directories SA de CV si Ideas Interactivas SA de CV, compania Yahoo a suferit o infrangere grea si ar avea de achitat o despagubire record.

Disputa are la baza colaborarea din anul 2003, cand Yahoo Mexic si Ideas Interactivas au ajuns la o intelegere pentru a lansa un serviciu similar Paginilor Aurii si listarea numerelor de telefoane ale diverselor afaceri din Mexis.

"Reclamantii sustin ca a fost incalcat contractul, promisiunea si s-au inregistrat o serie de pierderi substantiale de profit din cauza acestora", comunica Yahoo in cadrul unei declaratii publice.

Reprezentantii gigantului IT sustin ca acuzatiile sunt nefondate si vor face apel pe toate caile legale pentru a intoarce aceasta decizie a Tribunalului Civil din Ciudad de Mexico.

O belgianca a renuntat la tara natala pentru a produce ciocolata in Romania... Regiotrans Brasov, preluata de Deutsche Bahn pentru 67 milioane euro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x