Antena Căutare

Zece solutii pentru un Fisc mai "prietenos" si eficient

Nu este un secret ca Fiscul romanesc este "neprietenos", iar functionarii ANAF sunt slab pregatiti sau nepoliticosi. Cinci consultanti fiscali prezenti la Intalnirile Wall-Street.ro au pus idee peste idee pentru a incerca sa gaseasca solutii pentru eficientizarea si modernizarea Fiscului. Cum vi se par solutiile gasite?

Wall-Street.ro organizeaza constant intalniri cu cei mai importanti oameni din industrii-cheie, intr-un efort asumat de sprijinire a pietelor, a educarii clientilor si a cresterii transparentei. Jurnalistii Wall-Street.ro au discutat cu Delia Catarama, director executiv al Asociatiei pentru Reformarea Sistemului de Impozite si Taxe (ARSIT), Luisiana Dobrinescu, avocat fondator al firmei Dobrinescu Dobrev, Gabriel Sincu, partener in cadrul Mazars, Alexander Milcev, tax partner la Ernst&Young, si Bogdan Ursache, senior tax manager in cadrul TPA Horwath.

Citeste AICI continuarea articolului!

Statistica: Veniturile familiilor au scazut cu 1,4%, fata de primele trei luni ale anului... O companie din Grecia va achita o datorie in 391 de ani!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x