Matteo Politi, falsul medic italian, a fost prins de poliţişti încercând să fugă din țară!

 

Matteo Politi, medicul italian fals cu opt clase, care a operat zeci de oameni în clinici de top din Bucureşti, a fost prins de poliţişti într-un tren, în vama Curtici.

Medicul italian fals în vârstă de 38 de ani a fost prins de poliţiştii de frontieră, în această dimineaţă, la ora 06.10, într-un tren ce se îndrepta spre Budapesta.

„În data de 06.02.2019, ora 06.11, la Punctul de Trecere a Frontierei Curtici (feroviar), I.T.P.F. Oradea, s-a prezentat pentru a ieşi din ţară, călătorind ca pasager într-un tren Inter Regio, pe relaţia București – Budapesta, numitul M. P., în vârstă de 38 de ani, care la controlul de frontieră s-a legitimat cu un paşaport italian.

În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele persoanei era emisă o alertă, având ca obiect punerea in aplicare a unui mandat de aducere emis de către autorităţile române, persoana în cauză fiind cercetată într-un dosar de înșelăciune", se arată într-un comunicat al Poliţiei de Frontieră.

Medicul italian fals, care a operat inclusiv la spitalul Monza, urmează a fi predat în cursul zilei unei echipe operative din cadrul Poliţiei Române, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Ce spune falsul doctor italian, acuzat de toți că este un escroc

 Ministrul Sănătăţii Sorina Pintea a declarat marţi că ministerul nu i-a echivalat diplomele de studii medicului cu 8 clase şi că acestuia i s-a permis în mod ilegal să opereze. Cu toate acestea, Matteo Politi susține contrariul.

„V-am spus deja că nu sunt un fals medic şi că nu îmi place să fiu numit aşa. Când am venit în România, cum nu ştiu cum funcţionează sistemul la dumneavoastră în ţară, am folosit, aşa cum foloseşte toată lumea, un avocat, căruia i-am dat toate documentele necesare”, a fost prima declarație a lui Politi.  

Vom reveni cu informații despre medicul italian escroc.

 

Citește și: Au apărut primele acuzații! Cum arată una dintre pacientele mutilate de medicul fals, Matteo Politi: „Situația este mult mai gravă”facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI