Antena Căutare

Tudor Ciuhodaru, reacție explozivă în cazul Matteo Politi: „Cer Ministerului Sănătății să îi verifice pe toți medicii veniți din afara țării”

Cazul Matteo Politi, medicul cu opt clase, a zdruncinat din temelii sistemul sanitar românesc. Medicul Tudor Ciuhodaru a cerut controale riguroase pentru toți medicii proveniți din afara țării.  

Tudor Ciuhodaru, reacție explozivă în cazul Matteo Politi: „Cer Ministerului Sănătății să îi verifice pe toți medicii veniți din afara țării” Galerie
matteo politi, medicul cu opt clase

Cazul Matteo Politi, medicul italian fals, a zdruncinat din temelii sistemul sanitar românesc. Medicul Tudor Ciuhodaru a cerut controale riguroase pentru toți medicii proveniți din afara țării.

„Este incredibil și, din punctul meu de vedere, este vina celor care l-au angajat. Ca să profesezi în România îți trebuie trei lucruri esențiale, mai ales când ești cetățean străin: să ai echivalarea diplomei făcută de Ministerul Sănătății, să fii membru al Colegiului Medicilor și să ai o asigurare de malpraxis. Dacă aceste condiții nu sunt îndeplinite, atunci vorbit despre o veritabilă bombă cu ceas”, a declarat medicul Tudor Ciuhodaru.

Medicul Tudor Ciuhodaru a lansat un apel către autorități, cerând verificarea tuturor cadrelor medicale venite din afara țării, în contextul în care, la un moment dat, s-a dorit relaxarea contextului legislativ în ceea ce îi privește: „Cer Ministerului Sănătății să îi verifice pe toți medicii veniți din spațiu comunitar și extracomunitar, pentru că se dorea relaxarea legislației în acest domeniu.”

„O minune a făcut ca ceva rău să nu se întâmple până în acest moment! Se ridică multe probleme legate de respectarea procedurilor medicale...Din punctul meu de vedere, în fiecare secundă se putea întâmpla ceva rău, iar această bombă cu ceas trebuie dezamorsată din sistemul medical din România”, a adăugat medicul.

Cei responsabili pentru eliberarea actelor false trebuie să plătească pentru „escrocheria și frauda cât Casa Poporului, ce a pus viața pacienților în pericol”, a declarat Tudor Ciuhodaru.

sursa: antena3.ro

"Mami ți-a făcut tort, hai și suflă în lumânări, suflet drag!" Marian a murit răpus de cancer cu o zi înainte ... Așa arată singurul drum de acces către lume pentru 300 de suflete dintr-un sat vrâncean: "Dacă ai nevoie de ambulan...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x