Antena Căutare

Este oficial! Se dezlănțuie urgia albă peste România! Când încep ninsorile și care sunt zonele afectate

Meteorologii au emis de curând prognoza meteo pentru zilele următoare și au anunțat la ce ar trebui să ne așteptăm.

Este oficial! Se dezlănțuie urgia albă peste România! Când încep ninsorile și care sunt zonele afectate Galerie
Vin ninsorile in Romania

Meteorologii au emis de curând prognoza meteo pentru zilele următoare și au anunțat la ce ar trebui să ne așteptăm.

Temperaturile vor continua să scadă, iar cerul va prezenta înnorări în partea de sud a țării, unde va ninge slab.

Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului, în Bărăgan şi în Dobrogea. Temperaturile maxime se vor încadra între -7 grade în depresiuni şi 2...3 grade în Banat.

BUCURESTI

În Capitală, vremea va fi rece. Cerul va fi variabil, iar vântul va mai prezenta unele intensificări la începutul zilei. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de -2 grade.

La primele ore ale dimineții, temperaturile au coborât până la minus 18 grade în Ceahlău (Vf. Toaca) sau minus 17 grade la Întorsura Buzăului (ora 8).

Este oficial! Se dezlănțuie urgia albă peste România! Când încep ninsorile și care sunt zonele afectate

MUNTE

La munte vremea va fi geroasă dimineaţa şi noaptea. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări şi trecător va fulgui. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări temporare pe creste, mai ales în Munţii Banatului.

METEO PE 2 ZILE

Luni vremea va fi geroasă rece dimineața, local geroasă în nordul, nord-estul și centrul țării, precum și în Subcarpații Getici. În regiunile sudice și sud-estice vor fi înnorări și local va ninge slab. În restul ţării cerul va fi variabil și doar izolat va fulgui. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între -7 grade la Miercurea Ciuc și 2 grade la Timisoara.

Sfatul zilei de duminică pentru fiecare zodie! Unii nativi primesc vești excelente, în timp ce alții trebuie să ia decizii importante!

În Capitală, –8...-6 grade dimineaţa si –3...-2 grade la amiaza. Cerul va avea înnorări şi, trecător, va ninge slab.

Marţi vremea va fi în general închisă și cel mai probabil în partea a doua a zilei în vestul ţării se vor semnala precipitații cu tendinţa de extindere şi în restul regiunilor. În zona de munte și în Transilvania vor predomina ninsorile, în timp ce în rest vor fi precipitatii mixte.

Local, se va depune polei. Vântul va prezenta unele intensificări în jumătatea de nord a țării. Temperaturile maxime se vor încadra între -4 grade în Oltenia și 6 grade în Banat, la Timisoara

În Bucureşti, cerul va fi noros. –7...-5 grade dimineaţa si 0...1 grad la amiaza. Începind de seară probabilitatea de precipitaţii mixte creşte şi la fel riscul de formare a poleiului. Temperatura maximă va fi de 0...1 grad

Vremea 14 ianuarie în țară. Temperaturi cu minus în toate regiunile, ninsori și vânt puternic... Magda Catone, mărturisiri dureroase despre chinul prin care a trecut: „A fost ca o penitenţă pentru mine, timp de 13 ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x