Antena Căutare

Magda Catone, mărturisiri dureroase despre chinul prin care a trecut: „A fost ca o penitenţă pentru mine, timp de 13 ani”

Magda Catone a făcut o mărturisire surprinzătoare. A trecut prin 13 ani de chin. A făcut tot ce i-a stat în putinţă să aducă pe lume un copil. Şi a reuşit.

Magda Catone a făcut o mărturisire surprinzătoare. A trecut prin 13 ani de chin. A făcut tot ce i-a stat în putinţă să aducă pe lume un copil. Şi a reuşit.

Dar, acum, actrița a povestit despre perioada lungă și dificilă prin care a trecut pentru a se bucura de meseria de mamă.

Cred că este menirea femeii să aducă un copil pe lume. A fost ca o penitenţă pentru mine, timp de 13 ani. Am făcut şi tratamente. În momentul în care am rămas însărcinată am început să merg mai lin în cariera mea. La 4 luni de sarcină m-am oprit, n-am mai jucat. Cred că merită să ai grijă în timpul sarcinii la ce mănânci, la cum trăieşti, pentru că o viaţă întreagă vei avea asta în faţă".

Este oficial! Se dezlănțuie urgia albă peste România! Când încep ninsorile și care sunt zonele afectate... Ce declarație frumoasă i-a făcut Miley Cyrus iubitul ei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x