Antena Căutare

EURO 2016: Franţa - România 2-1. Tricolorii, spectacol pe Stade de France, nu și victorie! Payet a avut o execuţie de geniu!

Naționala de fotbal a României a fost învinsă greu de formația Franței cu scorul de 2-1 (0-0), în meciul inaugural al EURO 2016, vineri seara, pe Stade de France din Saint-Denis, după un gol primit în minutul 89.

Naționala de fotbal a României a fost învinsă greu de formația Franței cu scorul de 2-1 (0-0), în meciul inaugural al EURO 2016, vineri seara, pe Stade de France din Saint-Denis, după un gol primit în minutul 89.

UPDATE ORA 23.50

Naționala de fotbal a României este condusă de formația Franței cu scorul de 2-1, din min. 89 al meciului care deschide EURO 2016, vineri seara, pe Stade de France din Saint-Denis.

Olivier Giroud a marcat primul gol al turneului din Franța (57), cu capul, devansându-l pe portarul Ciprian Tătărușanu, la o centrare înaltă a lui Payet. România a egalat din penalty, prin Bogdan Stancu (65), după ce Nicolae Stanciu a fost agățat în careu de Patrice Evra. Dimitri Payet a marcat al doilea gol al gazdelor, cu un șut la vinclu, la care Tătărușanu a fost spectator (89).

UPDATE 23.26

Naționalele de fotbal ale României și Franței sunt la egalitate, 1-1, din min. 65 al meciului care deschide EURO 2016, vineri seara, pe Stade de France din Saint-Denis.

Olivier Giroud a marcat primul gol al turneului din Franța (57), cu capul, devansându-l pe portarul Ciprian Tătărușanu, la o centrare înaltă a lui Payet.

România a egalat din penalty, prin Bogdan Stancu (65), după ce Nicolae Stanciu a fost agățat în careu de Patrice Evra.

UPDATE ORA 23.20

Naționala de fotbal a României este condusă de Franța cu scorul de 1-0, din min. 57 al meciului care deschide EURO 2016, vineri seara, pe Stade de France din Saint-Denis.

Olivier Giroud a marcat primul gol al turneului din Franța (57), cu capul, devansându-l pe portarul Ciprian Tătărușanu, la o centrare înaltă.

UPDATE ORA 22.50

Naționalele de fotbal ale României și Franței sunt la egalitate, 0-0, la pauza meciului care deschide EURO 2016, vineri seara, pe Stade de France din Saint-Denis.

UPDATE ORA 22.55

EURO 2016, a 15-a ediție a Campionatului European de fotbal, a fost deschis, vineri seara, pe Stade de France din Saint-Denis, printr-o ceremonie care a precedat meciul inaugural, dintre echipa gazdă, Franța, și naționala României.

"Bienvenue en France" (Bun venit în Franța) a fost tema ceremoniei, inspirată din simbolurile culturii populare franceze. Evenimentul a inclus 150 de dansatoare de french cancan, precum și o demonstrație de acrobație aviatică executată "Patrouille de France" deasupra stadionului, înaintea imnurilor naționale, interpretate de Garda Republicată și Corul Radio France.

Terenul de joc a fost prezentat ca o uriașă ''Grădină franceză'', unde dansatorii au performat în jurul unui superb carusel, pe ritmurile unor celebre melodii tradiționale franțuzești și ale unor ritmuri contemporane. Nu a lipsit un banner uriaș reprezentând Turnul Eiffel (36 m înălțime, 15,5 m lățime).

La spectacol au luat parte în total 600 de persoane, fiind implicați și spectatorii, care au transmis un mesaj de bun venit tuturor echipelor naționale participante prin intermediul unor cartoane colorate.

Celebrul DJ francez David Guetta a interpretat imnul oficial al competiției, pe o scenă instalată pe gazon, alături pe cântăreața și compozitoarea suedeză Zara Larsson.

Înaintea ceremoniei, atmosfera a fost întreținută cu melodiile celor două echipe, imnul suporterilor români, ''Să înceapă gălăgia, fiind interpretat de VH2, Anda Adam, What's Up & Alina Eremia.

UPDATE ORA 21.24 Președintele Klaus Iohannis este alături de echipa națională de fotbal: Hai, România!

ORA 20.50 Selecționerul echipei de fotbal a României, Anghel Iordănescu, va începe meciul cu Franța, partida inaugurală a EURO 2016, cu practic cea mai bună formulă a sa, vineri seara, pe Stade de France din Saint-Denis.

În poartă este Tătărușanu, linia de apărare este formată din Săpunaru, Chiricheș, Grigore și Raț, Hoban și Pintilii joacă la închidere, în timp ce Popa, Stanciu și Stancu vor încerca să îl sprijine pe singurul vârf, Andone.

Nici Didier Deschamps nu a făcut vreo mutare surpriză în echipa de start, având o formulă 4-3-3, cu Griezmann, Giroud și Payet în atac.

ECHIPELE DE START

Franța:
1. Hugo Lloris (căpitan) — 19. Bacary Sagna, 4. Adil Rami, 21. Laurent Koscielny, 3. Patrice Evra — 15. Paul Pogba, 5. N'Golo Kanté, 14. Blaise Matuidi — 7. Antoine Griezmann, 9. Olivier Giroud, 8. Dimitri Payet. Selecționer: Didier Deschamps.

Rezerve: 23. Benoît Costil, 16. Steve Mandanda — 17. Lucas Digne, 2. Christophe Jallet, 13. Eliaquim Mangala, 22. Samuel Umtiti, 6. Yohan Cabaye, 20. Kingsley Coman, 12. Morgan Schneiderlin, 18. Moussa Sissoko, 10. André-Pierre Gignac, 11. Anthony Martial.

România:
12. Ciprian Tătărușanu — 22. Cristian Săpunaru, 6. Vlad Chiricheș (căpitan), 21. Dragoș Grigore, 3. Răzvan Raț — 5. Ovidiu Hoban, 8. Mihai Pintilii — 20. Adrian Popa, 10. Nicolae Stanciu, 19. Bogdan Stancu — 14. Florin Andone. Selecționer: Anghel Iordănescu.

Rezerve: 23. Silviu Lung jr, 1. Costel Pantilimon — 16. Steliano Filip, 15. Valerică Găman, 2. Alexandru Mățel, 4. Cosmin Moți, 18. Andrei Prepeliță, 17. Lucian Sânmărtean, 11. Gabriel Torje, 9. Denis Alibec, 7. Alexandru Chipciu, 13. Claudiu Keșeru.

Arbitru: Viktor Kassai; arbitri asistenți: Gyorgy Ring, Vencel Toth; arbitri asistenți adiționali: Tamas Bognar, Adam Farkas (toți din Ungaria); arbitru de rezervă: Bjorn Kuipers (Olanda).

Nu te-i fi gândit niciodată ce note a luat Mihai Trăistariu la examenul de bacalaureat!... Luni începe BAC-ul! La ce materie vor susține elevii prima probă! CALENDAR BACALAUREAT 2016...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x