Antena Căutare

12 australieni au protestat cu pantalonii in vine pe plaja. Vezi ce nemultumire au!

Un grup de australieni au manifestat intr-un mod inedit pentru o cauza pe care o considera foarte importanta: lipsa toaletelor publice pe plaja. Cetatenii australieni si-au dat pantalonii jos pe plaja, iar in curand, actiunea lor ar putea fi ilustrata intr-o opera de arta.

Cei 12 protestatari, barbati si femei, s-au aliniat pe plaja din Adelaide, si-au dat pantalonii jos si s-au asezat pe vase de WC. In aceasta formatie au citit ziarul, fara sa le pese de vremea cam rece, dat fiind ca in Australia este iarna.

Ideea protestului ii apartine unui artist local care nu s-a alaturat manifestantilor, dar a facut poze pentru ca vrea sa picteze un tablou in care sa ilustreze evenimentul.

Nemultumirea australienilor este legata de faptul ca pe plaja din Adelaide nu exista toalete publice si sunt obligati sa apeleze la cele din toaletele cafenelelor din zona.

Fondatorul WikiLeaks, Julian Assange, cere SUA sa inceteze "vanatoarea de vrajitoare" ... Ai prea multi bani? Cumpara un oras din Statele Unite! ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x