Antena Căutare

Ai prea multi bani? Cumpara un oras din Statele Unite!

Din Vestul Salbatic pana in Toscana, oraselele fantoma sunt scoase la vanzare. O bucurie pentru investitorii interesati de afaceri in turism sau pentru cei care vor sa faca o achizitie mai putin obisnuita. Preturile variaza intre 250 de mii si 4 milioane de dolari.

Barbara Walker detine un oras intreg. Incaseaza chirie de la ceilalti zece locuitori. “Imi place sa fac totul singura. Asa ca m-am hotarat ca daca trebuie sa fiu omul de serviciu si hingherul, as putea la fel de bine sa fiu si primar”, marturiseste femeia.

Orasul a fost fondat in 1909 si familia proprietarei il conduce de sase decenii. Nu s-au schimbat multe de-a lungul timpului. Bacania pare inghetata in timp. Inainte de constructia noilor autostrazi, era un popas popular pe drumul catre Parcul National Yellowstone.

Barbara si-a pierdut sotul in urma cu cinci ani, din cauza cancerului. Insa incercarea de a reinvia orasul singura s-a dovedit o sarcina prea grea. Asa ca l-a scos la licitatie.

In iunie a obtinut un pret de 325 de mii de dolari. Barbara crede, insa, ca Pray valoreaza aproape un milion si jumatate.

Pentru acelasi pret este scos la vanzare si oraselul american Henry River Mill Village, din Carolina de Nord. Cel putin alte sase localitati din Statele Unite si doua din Italia isi asteapta cumparatorii.

foto: Hepta.ro

12 australieni au protestat cu pantalonii in vine pe plaja. Vezi ce nemultumire au!... Rover-ul Curiosity a surprins obiecte zburatoare neidentificate pe Marte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x