Antena Căutare

130 de detinuti din Libia au fost eliberati de gardieni, dar unii s-au intors singuri dupa gratii

Peste 130 de detinuti au evadat din cea mai mare inchisoare din Libia. Acestia au fost ajutati de gardieni, carora li s-a facut mila de ei din cauza conditiilor greu de imaginat din puscarie. Chiar daca li s-a redat libertatea, cativa detinuti s-au intors de bunavoie la inchisoare.

Satui sa-i vada pe detinuti inchisi in conditii mizere, gardienii le-au aruncat cheile in celule. Astfel, prizonierii au evadat direct pe poarta celui mai mare penitenciar din Libia, fara sa se teama ca ar putea fi opriti de fortele de ordine. Totii detinutii carora li s-a permis sa evadeze fusesera inchisi pentru infractiuni minore.

In cateva ore de la eliberare, cativa dintre ei s-au intors la puscarie. O persoana a fost adusa inapoi chiar de catre tatal sau. Aproximativ 15 detinuti au revenit dupa gratii, de bunavoie.

Ceilalti detinuti sunt cautati acum de politistii libieni. Cand vor fi prinsi, acestia ar putea imparti celulele cu paznicii care le-au dat drumul. Autoritatile de la tripoli au deschis o ancheta in cazul gardienilor.

Recompensa de aproape un milion de dolari pe capul liderului talibanilor care au impuscat-o pe adolescenta pakistaneza... Tablouri de Picasso, Monet si Gaugain, furate dintr-un muzeu din Rotterdam...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x