Antena Căutare

500 de oameni urmează să primească o primă doză a unui vaccin anti-coronavirus! Cel mai fericit scenariu al cercetătorilor: „Abia apoi vorbim despre producție în masă”

Vaccinul anti-coronavirus este la un pas de finalizare. 500 de voluntari au fost selectați pentru a primi primele doze.

500 de oameni urmează să primească o primă doză a unui vaccin anti-coronavirus! Cel mai fericit scenariu al cercetătorilor: „Abia apoi vorbim despre producție în masă”
500 de oameni urmează să primească o primă doză a unui vaccin anti-coronavirus | Profimedia

În cât timp vom avea primul vaccin împotriva coronavirusului? Cercetătorii de la Universitatea Oxford anunță că ar putea ajunge în faza finală a testărilor în toamnă.

Potrivit acestora, cel mai optimist scenariu ţine de apariţia unui vaccin în șase luni, însă cel mai realist vorbeşte despre anul 2021.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Ne plânge sufletul! Cădem printre paturi!” Așa arată infernul din Suceava! O asistentă rupe tăcerea, în ciuda presiunilor

500 de voluntari

În această lună, echipa de la Oxford va începe faza de testare pe subiecți umani a vaccinului. 500 de persoane, cu vârste cuprinse între 18 și 55 de ani urmează să primească primele doze.

Potrivit Daily Mail, 14 subiecți ai unui alt studiu pentru un vaccin împotriva COVID-19 s-au întors în Marea Britanie din China.

China a lansat faza de testare a unui vaccin anti-coronavirus pe data de 17 martie.

Vaccinul românesc anti-COVID 19, recunoscut, oficial, de OMS. Cercetătorii din Timișoara au termen limită pentru finalizare

Cea mai neagră zi pentru România, din cauza COVID-19, este foarte aproape! Previziune terifiantă, de la cercetătorii ame... Bunicuța care a învins coronavirusul, la 103 ani! Ada a revenit la viață, după o săptămână la Terapie Intensivă: „Curaj ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x