Live acumObservator Sport
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Cel mai mare mister nedeslușit. 57 de marinari, aflați de două luni pe mare, sunt infectați cu Covid-19. Nimeni nu știe de unde!

Caz misterios de infectare cu coronavirus în Argentina. 57 de marinari, care sunt de aproape două luni pe mare, au fost diagnosticaţi cu SARS CoV 2. Nimeni nu știe cum a fost posibil, mai ales că întreg echipajul a fost testat și a stat în carantină înainte de plecare.

57 de marinari, aflați de două luni pe mare, sunt infectați cu Covid-19

businessinsider.com

Vasul de pescuit s-a întors de urgenţă la mal, după ce mai mulţi membrii ai echipajului au început să se simtă rău.

57 din cei 61 de marinari sunt infectați cu Covid-19

Medicii i-au testat şi nu mică le-a fost mirarea să afle că 57 din cei 61 de marinari de la bord au coronavirus. Doi dintre marinari au fost transportaţi la spital, iar restul echipajului a fost plasat în carantină la bordul navei.

Citește și:

Starea de alertă va fi prelungită. Ministrul Sănătății, anunț de ultimă oră despre asimptomatici: ”Vor fi evaluați în spital!”

Marinarii au fost testați înainte de plecarea pe mare și erau negativi

Enigma e cu atât mai mare cu cât înainte de a ieşi în larg, tot echipajul a fost testat, a stat şi două săptămâni în carantină la un hotel şi abia apoi a primit undă verde să ridice ancora. Până acum, o perioadă de incubaţie atât de lungă, de aproape două luni, nu a fost observată în cazul niciunui bolnav.

Recomandari