Căutare Live

Starea de alertă va fi prelungită. Ministrul Sănătății, anunț de ultimă oră despre asimptomatici: ”Vor fi evaluați în spital!”

Starea de alertă va fi prelungită în România cu 30 de zile, iar asimptomaticii vor fi internați în spital timp de 48 de ore, potrivit anunțului făcut de ministrul Sănătății, Nelu Tătaru. 

Starea de alertă va fi prelungită. Ministrul Sănătății, anunț de ultimă oră despre asimptomatici: ”Vor fi evaluați în spital!”

Potrivit acestuia, persoanele asimptomatice vor fi obligate să rămână în spital 48 de ore, iar apoi să stea în izolare.

”Am luat fiecare articol, am adus argumentele Ministerului Sănătăţii şi ale mele. Sper ca în continuare şedinţa şi votul care vor urma să meargă pe acelaşi parcurs discutat, având în vedere carantinarea, izolarea, internarea, internarea asimptomaticilor cu evaluarea în maxim 48 ore şi decizia de izolare până la 14 zile, dacă ne ref la Covid, iar pentru cei simptom, în funcţie de simptomatologie, vor urma internarea în spital, până la ameliorare, cu condiţia că, dacă e mai devreme de 14 zile, să meargă în izolare”, a spus Nelu Tătaru, marţi seară, după şedinţa Comisiei Juridice, potrivit Digi24.ro.

Klaus Iohannis, declarație de ultimă oră despre legea carantinei şi izolării! Ce apel a făcut președintele. „Este intolerabil!”

De asemenea, el a declarat că fiecare pacient va beneficia de o evaluare în spital.

”Fiecare pacient îşi va face o evaluare clinică, biologică, paraclinică, radiologică şi medicul curant va avea posibilitatea să-şi susţină diagnosticul pe care îl pune la un momentul dat. După 48 de ore, cei asimptomatici pot merge la domiciliu, cu izolare până la 14 zile, dacă mă ref la Covid. Pentru cei simptomatici, în funcţie de simptome, se va decide prelungirea internării până la internare sau până devine asimptomatic”, a precizat Nelu Tătaru.

Tătaru, declarație de ultim moment despre legea carantinei! Ce ar urma să se întâmple. „Protejăm și familia”

Peste 600 de cazuri de coronavirus, depistate în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore au fost 637 de cazuri noi de COVID-19, din 14.237 de teste efectuate. Pe teritoriul României au fost confirmate 33.585 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 23.798 au fost externate, dintre care 21.803 de pacienți vindecați și 1.995 de pacienți asimptomatici, externați la 10 zile după depistare. Totodată, până în prezent, 658 de pacienți cu test pozitiv au fost externați la cerere.

Grecii schimbă din nou regulile. A fost devansat termenul privind obligativitatea prezentării unui test negativ pentru C... Reguli noi la metrou. Agenții de pază vor veghea alături de jandarmi și polițiști la respectarea măsurilor de protecție...
Ultimele știri