Antena Căutare

89 de morți, în urma unei explozii puternice! Ministrul sănătății a făcut anunțul: ”Avem încă patru decese!”

Nu mai puțin de 89 de persoane și-au pierdut viețile în urma exploziei care a avut loc vineri, la un oleoduct perforat de hoții de combustibil, în centrul Mexicului. 

Nu mai puțin de 89 de persoane și-au pierdut viețile în urma exploziei care a avut loc vineri, la un oleoduct perforat de hoții de combustibil, în centrul Mexicului.

Anunțul teribil a fost făcut chiar de ministrul mexican al sănătăţii, Jorge Alcocer, potrivit AFP, care a precizat că bilanțul exploziei a crescut la 89 de morți.

"Avem încă patru decese, care trebuie adăugate la cei 85 de morţi anunţaţi (duminică). Asta înseamnă 89 de morţi", a declarat ministrul într-o conferinţă de presă.

Potrivit lui Alcocer, 55 de persoane rămân spitalizate. "Ne angajăm să le oferim cele mai bune îngrijiri posibile şi, din punctul nostru de vedere, multe dintre ele au încă şansă de supravieţuire", a adăugat el.

Oleoductul a fost perforat vineri de hoţi care au făcut să se formeze un adevărat gheizer de combustibil, conform imaginilor difuzate de media locale.

Scurgerea de combustibil a atras circa 700 de locuitori din Tlahuelilpan, o localitate situată la 120 de km nord de Ciudad de Mexico, printre care familii întregi, care au venit să adune combustibilul cu bidoane şi au fost surprinşi de explozia care a declanşat o enormă bilă de foc.

Primele ceremonii de înmormântare au avut loc duminică, în timp ce unele familii sunt în continuare în căutarea apropiaţilor dispăruţi, scrie Agerpres.

Guvernatorul statului Hidalgo a avertizat duminică asupra faptului că procesul de identificare a cadavrelor carbonizate ar putea dura zile, săptămâni sau chiar mai multe luni.

Această tragedie a survenit în momentul în care preşedintele mexican Andres Manuel Lopez Obrador, în funcţie de la 1 decembrie, a lansat o strategie naţională împotriva furtului de carburant, un flagel care a produs statului mexican pierderi de trei miliarde de dolari în 2017.

Decizie de ultimă oră pentru românii din Marea Britanie! Cei care nu vor face asta vor fi nevoiți să se întoarcă acasă! ... Jeremy Clarkson, reacţie dură după accidentul provocat de Prinţul Philip: ”Ce naiba mai caută o persoană de 97 de ani la...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x