Antena Căutare

9 ianuarie: astazi oamenii renunta la telurile propuse pentru anul 2012!

Multi si-au facut promisiuni si propus teluri ambitioase pentru 2012. La numai 9 zile de la momentul in care au decis ce vor schimba in viata lor, majoritatea oamenilor renunta la angajamentele luate.

9 ianuarie este ziua in care majoritatea celor care si-au propus teluri noi pentru 2012 renunta la ele. Un studiu realizat in Marea Britanie arata ca ambitia si optimismul legate de noul an nu dureaza mai mult de noua zile, conform Dailymail.

Se pare ca rezolutia pe care oamenii si-au propus-o in marea lor parte este legata de aspectul fizic si mentinerea lui. Trei sferturi dintre britanicii supusi testului au marturisit ca pana astazi au avut de gand sa mearga la sala de sport, sa faca jogging, sa tina diete si sa renunte la alcool si excesul de dulciuri.

Luarea acestei decizii a fost usor de facut la finele lui 2011, insa in momentul in care au dat piept cu realitatea, oamenii au preferat sa se intoarca la vechile obiceiuri.

In 2011, cel mai intalnit tel a fost legat de situatia financiara, britanicii propunandu-si castiguri materiale mai mari, in timp ce pentru 2012, cel mai mult si-au dorit sa arate bine si sa fie sanatosi.

Foto: hepta.ro

FOTO! Cargo-ul care s-a rupt, cel mai mare dezastru maritim din istoria Noii Zeelande... VIDEO! Uimitor: A supravietuit dupa ce i s-a rupt coarda de bungee jumping de la 111 metri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x