Antena Căutare

Prințul William, primul mesaj după ce Kate Middleton a anunțat diagnosticul de cancer. Ce reacție a avut acesta

Prințul William a ajuns în atenția tuturor, la scurt timp după ce Kate Middleton, prințesa de Wales, a dezvăluit diagnosticul de cancer.

poze cu kate middleton si printul william
Mulți au așteptat să vadă ce reacție a avut și care a fost primul mesaj transmis de prințul William, după dezvăluirea făcută de soția lui. | captura youtube/shutterstock

În cursul zilei de vineri, 22 martie 2024, Kate Middleton a dezvăluit în cadrul unui mesaj filmat și publicat pe YouTube faptul că urmează chimioterapie preventive, după ce testele efectuate în urma unei intervenţii chirurgicale majore în zona abdominală suferită în ianuarie au indicat prezenţa cancerului.

A fost momentul în care oameni din întreaga lume au transmis mesaje de susținere pentru prințesa de Wales. De asemenea, mulți au așteptat să vadă ce reacție a avut și care a fost primul mesaj transmis de prințul William, după dezvăluirea făcută de soția lui.

Prințul William, primul mesaj după ce Kate Middleton a anunțat diagnosticul de cancer. Ce reacție a avut acesta

Vineri, 22 martie 2024, într-un mesaj video emoționant, prințesa de Wales a împărtășit lumii întregi că suferă de cancer. În plus, aceasta a transmis un mesaj de susținere pentru bolnavii de cancer din întreaga lume.

Mesajul video filmat a fost publicat pe YouTube și a stârnit un val puternic de reacții de la oameni din întreaga lume. Kate Middleton a explicat faptul că, la scurt timp după operația suferită în luna ianuarie, medicii au confirmat diagnosticul de cancer. În prezent, ea urmează un tratament de chimioterapie preventivă.

Citește și: Regele Charles al III-lea și Regina Camilla, gest înduioșător pentru Prințesa de Wales după intervenția chirurgicală

„Acest lucru a venit, desigur, ca un şoc uriaş, iar William şi cu mine am făcut tot ce am putut pentru a procesa şi gestiona acest lucru în mod privat, de dragul tinerei noastre familii”, a spus Prințesa de Wales, care a cerut presei și tuturor să le respecte dorința de-a se bucura de liniște.

După ce Kate Middleton, prințesa de Wales, a anunțat diagnosticul de cancer, toți ochii s-au îndreptat asupra prințului William, despre care au apărut tot felul de zvonuri în ultima vreme cum că ar avea o aventură cu Rose Hanbury.

Citește și: Rose Hanbury, presupusa amantă a Prințului William, rupe tăcerea după ”dispariția” lui Kate Middleton. Ce spune

În filmare, Kate a spus că William îi este aproape și o ajută să treacă mai ușor peste aceste momente dificile, lucru ce i-a surprins pe toți cei care se așteptau ca relația celor doi să nu mai fie una atât de fericită. Nu puțini au fost cei care au dorit să vadă primul mesaj al prințului William, după ce Kate Middleton a anunțat diagnosticul de cancer. Reacția lui a fost urmărită de oameni din întreaga lume.

Kate, prinţesa de Wales a Marii Britanii, şi soţul ei, prinţul William, au fost ''extrem de impresionaţi'' de mesajele de susţinere pe care le-au primit după anunţul diagnosticului de cancer, a spus sâmbătă un purtător de cuvânt al Palatului Kensington, potrivit Reuters.

„Prinţul şi prinţesa sunt ambii extrem de impresionaţi de mesajele binevoitoare din partea oamenilor din Regatul Unit, Commonwealth şi din lumea întreagă drept răspuns la mesajul Alteţii Sale Regale. Sunt extrem de impresionaţi de căldura şi susţinerea publicului şi sunt recunoscători pentru înţelegerea cu care a fost primită dorinţa lor privind confidenţialitatea în această perioadă”, a spus purtătorul de cuvânt al Palatului Kensington într-un comunicat, aceasta fiind, de fapt, prima reacție a prințului William, după filmarea cu Kate Middleton, a arătat Agerpres.

Cei de la dailymail.co.uk au informat că reacția lui William a fost una de susținere. Moștenitorul tronului britanic a apreciat „puterea și curajul” dovedit de soția lui, atunci când a ales să facă publice informațiile despre tratament și diagnostic.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x