Live acum
Prime Time 20:50Observator Special

A adoptat un copil, iar după trei ani, a renunțat la el! Ce a avut de spus în apărarea ei este de necrezut! „Nu e vina mea!” - FOTO

O femeie din Statele Unite ale Americii a adoptat un copil din China, iar după trei ani, a renunțat la el. Ea a publicat un videoclip în care apare vorbind despre această decizie, alături de soțul ei.

A adoptat un copil, iar după trei ani, l-a dat înapoi! Ce a avut de spus în apărarea ei este de necrezut! „Nu e vina mea!” – VIDEO

Femeia, Myka Stauffer, în vârstă de 32 de ani, din Ohio, și soțul ei, James, au spus că au hotărât să îl „relocheze” pe fiul lor adoptat, Huxley, în vârstă de patru ani.

James a spus că la trei ani după ce l-au adoptat pe copilul din China, el și soția lui au descoperit că acesta „avea mult mai multe nevoi speciale” decât au crezut ei, inițial.

„Dacă simt că am eșuat ca mamă? Da! 500%!”, a spus Myka Stauffer, care este „influencer” pe YouTube, unde are peste 700.000 de abonați, mai are patru copii biologici.

A adoptat un copil, iar după trei ani, a renunțat la el! Ce a avut de spus în apărarea ei este de necrezut! „Nu e vina mea!” - FOTO

Mama care a renunțat la copilul adoptat: „Nu e vina mea”

Totuși, femeia susține că nu este vina ei și că a luat această decizie doar în beneficiul copilului adoptat.

„Mama e, de fapt, tata, iar tata e, de fapt, mama!”. Un bărbat este însărcinat cu soția lui! „Dragostea-i dragoste!” - FOTO

Ea și soțul ei au spus că nu vor oferi explicații detaliate în privința motivului pentru care au decis să renunțe la copilul adoptat din China, „din motive medicale confidențiale”.

„Acum, copilul este bine, evoluează. Noua lui mămică are pregătire în domeniul medical”, a mai spus ea.

„N-am crezut că mă voi bucura să-mi văd puiul plângând!”. Un asistent SMURD, trimis întâmplător să-și salveze propriul fiu! Ce i-a spus copilul este cutremurător!

Cei doi soți au iscat un val de reacții negative, pe internet, după decizia pe care au luat-o.„L-ați adoptat doar pentru atenția pe care ai dobândit-o, datorită lui, iar acum renunți la el. Incredibil”, a fost una dintre reacții.

Anterior, Myka Stauffer a dezvăluit că acest copil adoptat a fost diagnosticat cu autism și leziuni cerebrale.

Recomandari