Căutare Live

Și-a băgat țara în stare de urgență, apoi a încălcat principala măsură pe care a susținut-o, de dragul amantei! Ce a spus în apărarea lui este uimitor! „Recunosc”

Omul de știință al cărui sfat l-ar fi determinat pe premierul britanic Boris Johnson să le impună oamenilor să stea acasă, din cauza pandemiei de coronavirus, a încălcat principala măsură pe care a susținut-o, pentru un motiv rușinos.

Neil Ferguson (dreapta) și amanta lui (stânga).

Mai exact, profesorul Neil Ferguson, în vârstă de 51 de ani, i-a permis amantei lui măritate, Antonia Staats, în vârstă de 38 de ani, să traverseze Londra de cel puțin două ori, ca să îl viziteze.

Tot el a susținut că dacă britanicii nu vor rămâne acasă, coronavirusul ar putea ucide 500.000 dintre ei.

Amanta lui locuiește cu soțul ei, cu vârsta de peste 30 de ani, și cu cei doi copii ai lor, în sudul Londrei. Ea a călătorit de cel puțin două ori pentru a-l vizita pe cercetător, după ce a fost decretată stare de urgență.

Ce a spus omul de știință în apărarea lui, înainte de a demisiona

Omul de știință, care ar fi însurat și ar avea un fiu, dar ar fi despărțit de soția lui, a recunoscut că a „judecat greșit” și a susținut, marți, că a crezut că a devenit imun la COVID-19. El și-ar fi primit amanta abia după ce s-ar fi recuperat, în urma infectării cu noul coronavirus.

„Recunosc că am judecat și acționat greșit. Regret dacă am subminat în vreun fel mesajele clare în privința necesității menținerii distanțării sociale pentru a controla această pandemie devastatoare. Măsurile impuse de Guvern au scopul de a ne proteja pe toți”, a transmis el.

„Tulpina de coronavirus apărută în Europa este mult mai contagioasă decât cea din China!”. Avertisment de la cercetători! Ce se poate întâmpla, la vară

Totuși, nu este cert încă dacă, după recuperarea în urma infectării cu noul coronavirus, oamenii nu se pot infecta din nou.

Profesorul Neil Ferguson, epidemiolog, și-a dat demisia din comisia SAGE, ce oferă guvernului sfaturi științifice în cazuri de urgență.

Marea Britanie a devenit, marţi, ţara europeană cu cele mai multe decese cauzate de noul coronavirus - 29,427, depăşind astfel Italia, care a raportat 29,315 de decese.

Italia scapă de coronavirus! A fost raportat cel mai mic număr de cazuri din 10 martie și până în prezent... Casa Albă va dizolva în câteva săptămâni celula de criză pentru răspunsul la coronavirus...
Parteneri
Cele mai frumoase izvoare termale din lume. Unde te poți relaxa iarna aceasta
Iarna se apropie cu pași rapizi și mulți își doresc să meargă în vacanță în locații de vis. Ți-am pregătit o listă cu cele mai frumoase izvoare termale din lume. Locuri inedite, pline de farmec, care te vor lăsa rapid fără cuvinte.
Catine.ro
Ultimele știri