Antena Căutare

A crezut că merge în vacanță la bunici, dar s-a trezit măritată cu forța, la 14 ani! „Mă viola și îmi spunea că mă iubește”

O adolescentă în vârstă de 14 ani din Australia a fost păcălită de părinții ei să se căsătorească cu un bărbat cu un deceniu mai în vârstă decât ea. Adulții i-au spus că o trimit într-o vacanță la bunici, dar ea a ajuns în Orientul Mijlociu, în brațele unui bărbat violent, care a abuzat-o de multe ori. 

O adolescentă în vârstă de 14 ani din Australia a fost păcălită de părinții ei să se căsătorească cu un bărbat cu un deceniu mai în vârstă decât ea. Adulții i-au spus că o trimit într-o vacanță la bunici, dar ea a ajuns în Orientul Mijlociu, în brațele unui bărbat violent, care a abuzat-o de multe ori.

Tânăra, Tasneem Fakhoury, acum în vârstă de 20 de ani, a spus că avea doar 14 ani când părinții ei au păcălit-o să ajungă în Liban.

Părinții tinerei i-au spus că o trimit într-o vizită la bunici, într-un sat aflat în apropiere de Tripoli, capital Libiei. Însă, de fapt, minora a fost forțată să se căsătorească cu un bărbat mai în vârstă, căsnicie în care a rămas captivă timp de patru ani.

Bunicii adolescentei nu au așteptat-o la poartă, la aeroport. Acolo, fata a fost înrâmpinată de un bărbat cu 10 ani mai mare decât ea, care a dus-o la locuința lui.

Tasneem Fakhoury susține că bărbatul de 24 de ani cu care a fost obligată să se căsătorească era cunoscut pentru violență, consum de droguri și alte infracțiuni.

Tânăra a povestit că după ce o abuza, soțul ei îi spunea că o iubește.

Ea a mai spuscă s-a gândit să își pună capăt vieții, după ce gândurile ei de evadare au fost descurajate de vecini. „Au râs de mine și au spus că nu voi reuși”, a povestit tânăra.

Până la urmă, tatăl tinerei a ajutat-o pe aceasta să scape de căsnicia aranjată. Ea a interrupt legătura cu acest bărbat în luna august.

În prezent, Tasneem Fakhoury militează pentru libertatea altor femei captive în căsnicii aranjate și scrie o carte despre experiența ei.

17 persoane au murit în urma unui incendiu! Zeci de pompieri au sosit la fața locului pentru a stinge focul!... Alertă la Paris, după ce poliția investighează posibile atacuri antisemite...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x