Antena Căutare

A fost făcut knockout, după ce a scuipat un polițist! Incidentul, filmat de o cameră de supraveghere – Video

Un bărbat încătușat a fost făcut knockout de un polițist, după ce l-a scuipat pe acesta. Incidentul a fost filmat de o cameră de supraveghere.

Un bărbat încătușat a fost făcut knockout de un polițist, după ce l-a scuipat pe acesta. Incidentul a fost filmat de o cameră de supraveghere.

Bărbatul încătușat și imobilizat pe un scaun, Kevin Watson, a fost făcut knockout pe 4 aprilie 2018 de polițistul pe care l-a scuipat. Incidentul s-a petrecut în urma unui conflict ce a avut loc în subsolul unui bar din Denver, Colorado.

„Soția ta te înșală, ordinarule! Dă-mi drumul”, i-a spus el polițistului care asigura paza la acel bar, înainte de a-l scuipa.

Polițistul l-a făcut knockout, lovindu-l cu un genunchi, dar și cu pumnul.

„Nu vei mai îndrăzni să mă scuipi, ai înțeles? Cum mi-ai spus mai devreme?”, i-a spus polițistul bărbatului încătușat, după ce l-a făcut knockout.

Apoi, polițistul a chemat o ambulanță și a recunoscut că a devenit „puțin violent”. Polițistul nu va face închisoare în urma acestui incident, dar este obligat să participe la cursuri de management al furiei.

Atenție! Imaginile de mai jos vă pot afecta emoțional.

S-a aruncat în flăcări ca să își salveze câinele! Scena a fost filmată. Imagini tulburătoare - Video... Cel puțin opt copii au murit, după ce o școală din Nigeria s-a prăbușit. Echipele de salvare se luptă pentru a scoate su...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x