Antena Căutare

A trăit trei ani cu trupul mumificat al mamei ei în casă. Polițiștii au căutat o săptămână până au găsit cadavrul bătrânei: „Nu mai știu ce s-a întâmplat cu mami”

Bolile psihice pot transforma oamenii în animale. Timp de trei ani, o femeie a trăit cu cadavrul mamei sale în casă. A încercat să mumifice trupul, folosind sare de dezghețat drumuri. Ascuns sub un maldăr de gunoaie, polițiștii au săpat aproape o săptămână până au găsit-o.

Timp de trei ani, o femeie a trăit cu cadavrul mamei sale în casă. A încercat să mumifice trupul, folosind sare de dezghețat drumuri. Ascuns sub un maldăr de gunoaie, polițiștii au săpat aproape o săptămână până au găsit-o.

De trei ani, vecinii nu mai știau nimic de Gaynor Jones, o bătrână ciudată, în vârstă de 83 de ani, din Wales, Marea Britanie. Ea se mutase în satul Aberaeron, în 2012, împreună cu fiica ei, Valerie, după moartea soțului ei.

Casa în care trăiau cele două femei nu avea apă curentă sau electricitate. Locuiau într-o mizerie cumplită, curtea fiind plină de maldăre de gunoaie.

În ultimii trei ani, bătrâna nu a mai fost văzută deloc prin sat. Întrebată de soarta mamei sale, Valerie se încurca în explicații. Unora le spunea că bătrâna era în vizită la rude, altora, că își internase mama într-un azil.

A trăit trei ani cu trupul mumificat al mamei ei în casă. Polițiștii au căutat o săptămână până au găsit cadavrul bătrânei: „Nu mai știu ce s-a întâmplat cu mami”

Polițiștii, alertați de cei de la Asistență Socială, au făcut o vizită celor două femei. Au intrat cu forța în casă, iar imaginea ce i-a întâmpinat nu va fi vreodată uitată de bieții oameni. Era greu de crezut că în acel loc ar fi putut trăi cineva. Mirosul era insuportabil, podelele nu se vedeau, era acoperite de mizerie.

Oamenii legii și-au croit drum printre munții de gunoaie și au găsit-o pe Valerie, prăbușită pe podea. O ambulanță a dus-o de urgență la spital. În timp ce femeia era îngrijită de medici, a început operațiunea de igienizare a casei. Despre bătrână încă nu se știa nimic.

O săptămână mai târziu, sub unul dintre mormanele de gunoaie și excremente umane, polițiștii au făcut o descoperire șocantă. Tapetat în rumeguș și sare de dezghețat drumul, era cadavrul mumificat al lui Gaynor Jones...

A trăit trei ani cu trupul mumificat al mamei ei în casă. Polițiștii au căutat o săptămână până au găsit cadavrul bătrânei: „Nu mai știu ce s-a întâmplat cu mami”

Ancheta s-a concentrat apoi pe femeia internată în spital. Valerie nu a putut să explice ce se întâmplase cu mama ei. Inițial, părea să nu aibă habar că mama ei murise, vorbind despre ea la timpul prezent. Apoi, în timpul interogatoriului a spus că ea știa că sarea se folosea în procesul de îmbălsămare.

La un moment dat, Valerie a spus că mama ei a murit după ce un corp de bibliotecă a căzut peste ea. Problema este că în acea casă, plină de gunoaie și alte nenorociri, nu există nicio bibliotecă.

Anchetatorii au declarat că Valerie a fost internată într-un ospiciu pentru persoanele cu probleme psihice și că nu cred că femeia a avut vreun rol în moartea mamei sale.

Clipe de teroare în aeroport, pentru o mamă! Și-a lăsat copilul în vârstă de doi ani nesupravegheat, iar ce a urmat a în... Tinerii britanici au renunţat aproape complet să urmărească ştirile la posturile televiziune...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x