Live acumFilm: iua Independentei
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Răpită din fața casei, ținută ca „sclav sexual” și încuiată într-un sicriu, 23 de ore pe zi. Tânăra care a supraviețuit șapte ani în Iad

A crezut că a dat lovitura, în momentul în care un cuplu s-a oferit să o ducă până la casa prietenei ei. Fericirea s-a transformat în groază, minute mai târziu. Răpită, abuzată și ținută într-un „sicriu”, calvarul ei a durat șapte ani. Femeia își spune povestea, pentru ca alte tinere să nu ajungă vreodată în situația ei.

A crezut că a dat lovitura, în momentul în care un cuplu s-a oferit să o ducă până la casa prietenei ei. Fericirea s-a transformat în groază, minute mai târziu. Răpită, abuzată și ținută într-un „sicriu” 23 de ore din 24, calvarul ei a durat șapte ani. Femeia își spune povestea, pentru ca alte tinere să nu ajungă vreodată în situația ei.

Colleen Stan era în drum spre casa prietenei sale. Era îmbrăcată frumos, coafată, machiată, gata de petrecere. N-a avut cum să ia mașina familiei, așa că a făcut autostopul. Un cuplu a oprit și s-a oferit să o ajute.

Fericită, tânăra în vârstă de 21 de ani s-a urcat în mașina străinilor. A fost începutul unui calvar din care este aproape imposibil de crezut că cineva ar putea scăpa cu viață. Totul a început într-o seară călduroasă de mai, în anul 1997.

Acum, ani mai târziu, Colleen este pregătită să vorbească despre cei șapte ani în care a fost ținută ostatică, abuzată sexual și ținută într-un „sicriu” construit de răpitorul ei. A scris tot ce își amintește într-o carte, „Colleen Stan: The Simple Gifts of Life by Jim B. Green”, și a acceptat să apară într-un documentar, difuzat în urmă cu câteva zile de postul american Channel 5.

„M-am trezit cu lama unui cuțit de măcelar la gât. Așa am stat tot drumul, până am ajuns la casa lor din California, la 150 de kilometri distanță de locul de unde fusesem luată. Mi-au spus să îmi ridic mâinile deasupra capului. Eram paralizată de frică, nu puteam să reacționez în niciun fel. Tremuram, mi-era groază că mă va omorî dacă nu făceam ce îmi spunea”, a povestit Colleen.

ERA ÎNCHISĂ ÎNTR-UN SICRIU, 23 DE ORE PE ZI

Colleen a fost dusă într-o casă izolată din Red Bluff, din statul California, USA. Bărbatul care o răpise era Cameron Hooker, avea 23 de ani.

Timp de șapte ani, „fata din cutie” era închisă într-un sicriu închis cu lacătul. Nu avea loc să se miște, nu avea lumină. Zilnic, era scoasă, câte o oră, timp în care era abuzată sexual. În tot acest timp, soția monstrului, Janice, era martorul mut al ororilor la care era supusă tânăra.

„Trăiam închisă într-o cutie asemănătoare unui sicriu, în care lumina, aerul curat și zgomotele lumii exterioare nu pătrundeau. Primeam apă și mâncare cu porția. Aveam zero informații, nu tiam ce se ntâmpla în afara cutiei mele. În schimb, primeam pedepse. Eram bătută cu bestialitate, fără să mi se spună cu ce greșisem. Singurele sentimente pe care le-am trăit în toți acei ani au fost frica și teroarea.”

Colleen și Cameron Hooker

Colleen a fost obligată să semneze un „contract de sclavie”. Din acel punct, și-a pierdut și numele, fiind strigată „K”.

Nu avea curajul să fugă, i se spusese că dacă ar încerca, ar fi prinsă și omorâtă. Hooker era un maestru al manipulării. A reușit s-o „spele pe creier” atât de bine, încât a mers cu ea într-o vizită la părinții ei, fiind prezentat ca IUBITUL tinerei.

SALVATĂ DE GELOZIA SOȚIEI

Șapte ani mai târziu, bărbatul a decis să se „căsătorească” și cu Colleen. Vestea nu a fost primită cu brațele deschise de Janice, femeia care îi era, legal, soție.

Cameron Hooker, la proces

Janice a băgat-o pe Colleen în mașină și a dus-o direct la casa de unde fusese răpită. Doi ani mai târziu, tânăra nu-și găsea curajul să îl dea pe mâna polițiștilor. A primit ajutor, din nou, de la cea care a privit cum a fost torturată.

Janice a depus mărturie împotriva soțului ei primind, în schimbul declarațiilor, imunitate. Hooker a fost acuzat de răpire și viol. A fost găsit vinovat și a fost condamnat la 104 ani de închisoare.

Sursa foto: Channel 5

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro