A încercat să răpească un copil dintr-un restaurant, fără să fie observată, dar a fost filmată! Imagini tulburătoare - Video

 

O femeie a fost filmată în timp ce a încercat să răpească un copil în vârstă de patru ani dintr-un restaurant, în Los Angeles. Momentul a fost filmat de o cameră de supraveghere.

În imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se vede cum femeia se apropie calmă de copil, care se afla singur, lângă o masă.

Apoi, se vede cum femeia ridică copilul și se îndreaptă cu el în brațe spre ieșirea din restaurant.

Ulterior, femeia a încercat să intre cu copilul într-o mașină parcată în apropiere, dar mai multe persoane au venit să salveze copilul, după ce o fetiță a alertat adulții.

Când a văzut că a fost descoperită, femeia a fugit de la fața locului, fără copil. Incidentul a avut loc marți, 14 mai.

Poliția din Los Angeles a cerut ajutorul oamenilor pentru a identifica și aresta femeia care a încercat să răpească copilul.

Polițiștii încearcă să afle și dacă acest caz are legătură cu o altă tentativă de răpire a unui copil, în Los Angeles, petrecut miercuri, într-un alt loc din Los Angeles. O femeie a încercat să răpească un alt băiat de 4 ani, trăgându-l de mână, în timp ce micuțul se plimba alături de un membru de familie. Un martor a intervenit, iar femeia a fugit.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI