Antena Căutare

O tânără de 20 de ani a născut în baie, fără să știe că este însărcinată! În ce stare este bebelușul

O tânără din Scoția a avut parte de "miracolul" vieții ei! Tânăra, în vârstă de 20 de ani, a născut o fetiță, fără să știe sau să bănuiască că a fi însărcinată. Pe data de 10 mai, Stacey Porter a născut în baia casei în care locuia cu prietenul său. Mămica nu a avut nicio durere și nu a avut nevoie de asistență medicală la naștere.

Miracolul care a șocat toți doctorii! O tânără a născut în baia propriei locuințe, fără să știe că este însărcinată! Fata a avut o viață normal și lua anticoncepționale regulat: "Totul s-a întâmplat foarte rapid. Într-un minut am fost pe toaletă, cu crampe stomacale, iar peste un minut eram pe podea și nășteam"

O tânără din Scoția a avut parte de "miracolul" vieții ei! Tânăra, în vârstă de 20 de ani, a născut o fetiță, fără să știe sau să bănuiască că a fi însărcinată. Pe data de 10 mai, Stacey Porter a născut în baia casei în care locuia cu prietenul său. Mămica nu a avut nicio durere și nu a avut nevoie de asistență medicală la naștere.

După ce a născut, după ora 4 dimineața, Stacey l-a apelat de 60 de ori pe iubitul său care dormea la parter, pentru a-l anunța că a devenit tată: "Eu dormeam la parter cu telefonul pe silent, fără a avea idee ce se petrece în baie. Când m-am trezit, eram puțin amețit, dar cred că am auzit țipete", a declarat tânărul tătic. Femeia striga să urce repede pentru că are un copil: "David, urcă repede, pentru că am un copil".

Când a ajuns în baie, fata l-a pus imediat să sune la Salvare pentru a fi consultată de un medic.

Când au ajuns acasă, paramedicii i-au cerut bărbatului să facă un bagaj pentru mămică, dar din cauza emoțiilor, David a început să caute hainele în frigider: "Încă nu pot să explic emoțiile prin care am trecut în acel moment”, a spus tatăl.
Tânăra mămică povestește că totul s-a petrecut extrem de repede: "Totul s-a întâmplat foarte rapid. Într-un minut am fost pe toaletă, cu crampe stomacale, iar peste un minut eram pe podea și nășteam. N-am realizat că eram însărcinată până când n-am văzut capul copilului ieșind afară. A fost o naștere rapidă, iar David s-a trezit la puțin timp după ce am născut. Oamenii m-au întrebat dacă am avut emoții atunci când am născut, însă a fost prea rapid ca să realizez. ABia după aceea, mi-am dat seama că viața noastră s-a schimbat complet".
Nașterea surpriză a venit după ce Stacey a avut o viață normală, mâncând și bând tot ce și-a dorit.

Ba mai mult, de Crăciun și de Anul Nou, cuplul a mers în vacanță în Thailanda, unde au băut alcool și au mâncat pe săturate. În general, medicii interzic cu strictețe alcoolul și călătoriile lungi pe perioada sarcinii.
Tânăra mărturisește că a avut câteva arsuri la stomac pe parcursul vacanței, dar s-a gândit că provin de la mâncarea picantă.

Pe parcursul celor 9 luni de sarcină, femeia a avut menstruație regulată și a luat anticoncepționale. Cei doi tineri nu reușesc să-și dea seama ce minune s-a petrecut în pântecul fetei.

Când au ajuns acasă, paramedicii au fost șocați de cele văzute și nu le-a venit să creadă că cei doi tineri nu știau despre această sarcină. Din fericire, după controalele realizate la spital, atât Stacey, cât și fetița sunt perfect sănătoase: "Este un miracol căfără să știe că este însărcinată și având o viață absolut normală, fetița și mama sunt într-o stare perfectă".

A încercat să răpească un copil dintr-un restaurant, fără să fie observată, dar a fost filmată! Imagini tulburătoare - V... Descoperire macabră! Un bărbat a ținut ascunse cadavrele mamei și al unchiului pentru a încasa pensia lor lunară...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x