Căutare Live

A îndrăznit să facă un selfie și-a primit pedeapsă! O tânără a fost închisă într-o cușcă de tatăl său și hrănită cu mâncare pentru câini

O tânăra a fost pedepsită într-un mod barbar, de către tatăl său, după ce acesta a aflat că își făcea selfie-uri cu filtre cu feţe de câini pe Snapchat. 

O tânăra a fost pedepsită într-un mod barbar, de către tatăl său, după ce acesta a aflat că își făcea selfie-uri cu filtre cu feţe de câini pe Snapchat.

Astfel, bărbatul de 42 de ani din Washington Heights, New York, a fost arestat după ce şi-a închis fiica de 17 ani, timp de trei zile, într-o cuşcă, hrănind-o cu mâncare pentru câini.

Monica a fost eliberată de bunica acesteia, Odalys Cruz, care nu mai primise niciun semn de la nepoata sa. Așa că a decis să meargă la casa fiului său pentru vedea dacă lucrurile sunt în regulă, iar atunci a dat peste tânăra închisă în cuşcă. Bătrâna a chemat poliţia.

Tatăl tinerei a declarat la poliţie că a găsit pe pagina de Facebook a fetei mai multe poze în care aceasta arăta ca un câine, aşa că a decis să o pedepsească.

A murit din cauza unui produs pe care şi tu îl foloseşti zi de zi! Medicii sunt în stare de alertă... Cel mai tare schimb! Carburant gratis pentru fetele care vin să alimenteze îmbrăcate în bikini!...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri