A îndrăznit să facă un selfie și-a primit pedeapsă! O tânără a fost închisă într-o cușcă de tatăl său și hrănită cu mâncare pentru câini

O tânăra a fost pedepsită într-un mod barbar, de către tatăl său, după ce acesta a aflat că își făcea selfie-uri cu filtre cu feţe de câini pe Snapchat. 

O tânăra a fost pedepsită într-un mod barbar, de către tatăl său, după ce acesta a aflat că își făcea selfie-uri cu filtre cu feţe de câini pe Snapchat.

Astfel, bărbatul de 42 de ani din Washington Heights, New York, a fost arestat după ce şi-a închis fiica de 17 ani, timp de trei zile, într-o cuşcă, hrănind-o cu mâncare pentru câini.

Monica a fost eliberată de bunica acesteia, Odalys Cruz, care nu mai primise niciun semn de la nepoata sa. Așa că a decis să meargă la casa fiului său pentru vedea dacă lucrurile sunt în regulă, iar atunci a dat peste tânăra închisă în cuşcă. Bătrâna a chemat poliţia.

Tatăl tinerei a declarat la poliţie că a găsit pe pagina de Facebook a fetei mai multe poze în care aceasta arăta ca un câine, aşa că a decis să o pedepsească.

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri