Antena Căutare

A îndrăznit să facă un selfie și-a primit pedeapsă! O tânără a fost închisă într-o cușcă de tatăl său și hrănită cu mâncare pentru câini

O tânăra a fost pedepsită într-un mod barbar, de către tatăl său, după ce acesta a aflat că își făcea selfie-uri cu filtre cu feţe de câini pe Snapchat. 

O tânăra a fost pedepsită într-un mod barbar, de către tatăl său, după ce acesta a aflat că își făcea selfie-uri cu filtre cu feţe de câini pe Snapchat.

Astfel, bărbatul de 42 de ani din Washington Heights, New York, a fost arestat după ce şi-a închis fiica de 17 ani, timp de trei zile, într-o cuşcă, hrănind-o cu mâncare pentru câini.

Monica a fost eliberată de bunica acesteia, Odalys Cruz, care nu mai primise niciun semn de la nepoata sa. Așa că a decis să meargă la casa fiului său pentru vedea dacă lucrurile sunt în regulă, iar atunci a dat peste tânăra închisă în cuşcă. Bătrâna a chemat poliţia.

Tatăl tinerei a declarat la poliţie că a găsit pe pagina de Facebook a fetei mai multe poze în care aceasta arăta ca un câine, aşa că a decis să o pedepsească.

Fotografia în care prințul George apare alături de un câine a stârnit o polemică uriașă. Casa Regală, acuzată de rele tr... Cel mai tare schimb! Carburant gratis pentru fetele care vin să alimenteze îmbrăcate în bikini!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x