Antena Căutare

A murit Charles Manson, unul dintre cei mai periculoși asasini în serie. Victima lui a fost și actrița Sharon Tate, însărcinată în 8 luni

Charles Manson, cunoscut în cultura americană ca unul dintre cei mai periculoși oameni în viață, a murit ieri la vârsta de 83 de ani. El a fost condamnat la 40 de ani de înschisoare după ce a asasinat 7 persoane, inclusiv pe Sharon Tate, soția regizorului Roman Polanski, însărcinată în 8 luni.

Charles Manson, cunoscut în cultura americană ca unul dintre cei mai periculoși oameni în viață, a murit ieri la vârsta de 83 de ani.

El a fost condamnat la 40 de ani de înschisoare după ce a asasinat 7 persoane, inclusiv pe Sharon Tate, soția regizorului Roman Polanski, însărcinată în 8 luni.

El a fost internat la spitalul Bakersfield din California la începutul acestei luni, potrivit BBC.

Charles Manson a fost condamnat la moarte, împreună cu patru discipoli ai săi, în 1969, pentru asasinarea a şapte persoane. Ulterior, li s-a dat închisoare pe viaţă.

Spunea despre el că este reîncarnarea lui Iisus și astfel a convins câțiva adepți să i se alăture și au format Familia Mansion.

Foto: Wikipedia

Papa Francisc a invitat la masă 1.200 de oameni săraci şi fără adăpost, într-una dintre sălile de audienţe de la Vatican... Decizie istorică! Ministrul Sănătății din Franţa și-a exprimat intenția de a interzice fumatul în filme...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x