Antena Căutare

A murit la 19 ani, din cauza COVID-19, după ce un medic i-a spus că nu are de ce să se îngrijoreze! „I-a zis că e tânăr și puternic”

Un tânăr în vârstă de 19 ani din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord a murit, suspect de infectare cu noul coronavirus, după ce un medic i-a spus că „nu are de ce să se îngrijoreze”, întrucât este „tânăr și puternic”.

A murit la 19 ani, din cauza COVID-19, după ce un medic i-a spus că nu are de ce să se îngrijoreze! „I-a zis că e tânăr și puternic” Galerie
Luca Di Nicola (stânga), lângă un prieten.

Luca Di Nicola, în vârstă de 19 ani, lucra ca chef la un restaurant deținut de o familie, în Enfield, North London, înainte de a se infecta cu COVID-19.

Originar din estul Italiei, Luca a murit la Spitalul North Middlesex din Londra.

„Timp de o sptămână înainte de a muri, Luca a avut febră și tuse, iar cumnata mea, Clarissa, și partenerul ei, Vincenzo, care locuiau în aceeași casă cu el, aveau, de asemenea, simptome de COVID-19”, a spus mătușa băiatului.

A murit la 19 ani, din cauza COVID-19, după ce un medic i-a spus că nu are de ce să se îngrijoreze! „I-a zis că e tânăr și puternic”

Luca Di Nicola

„Un doctor din londra i-a dat nepotului meu niște paracetamol. Însă, pe 23 martie, starea lui Luca s-a înrăutățit. Medicul l-a vizitat acasă și i-a spus că este tânăr, puternic și că nu are de ce să se îngrijoreze pentru acea gripă urâtă”, a adăugat ea.

Vaccinul împotriva noului coronavirus ar exista deja! De 100 de ani! A luptat împotriva unei boli cumplite!

Totuși, starea lui Luca a continuat să se înrăutățească. Tânărul s-a prăbușit, după ce a acuzat dureri în piept. Familia lui a chemat o ambulanță. Paramedicii au încercat să îl resusciteze, dar plămânii lui au cedat.

Acum, există îngrijorări că mama lui Luca, Clarissa, și partenerul ei, Vincenzo, ar fi, de asemenea, infectați cu noul coronavirus, deoarece acuză simptome similare. Li s-a spus să se autoizoleze pentru două săptămâni.

Companiile J&J şi Moderna au semnat acorduri cu guvernul american pentru posibile vaccinuri împotriva coronavirusulu... Imagini înfiorătoare! Cadavre ale unor victime COVID-19, încărcate de un motostivuitor într-un camion frigorific! Atenți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x