Live acumObservator Sport
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin! (r)

A murit într-un joc erotic, legat de un copac! Scheletul lui a fost găsit după doi ani. Atenție, imagini tulburătoare - Foto

Un bărbat ar fi murit într-un joc erotic sau într-un număr de magie eșuat, legat de un copac. Scheletul acestuia a fost găsit după doi ani de la moartea lui.  

Un bărbat ar fi murit într-un joc erotic sau într-un număr de magie eșuat, legat de un copac. Scheletul acestuia a fost găsit după doi ani de la moartea lui.

Bărbatul care ar fi murit într-un joc erotic, Ivan Klyucharev, avea 30 de ani la momentul decesului său. El a fost legat de un copac dintr-o pădure aflată în Shatura, regiunea Moscova.

După ce a fost dat dispărut, în mai 2017, bărbatul a fost căutat, dar fără succes.

Acum, autoritățile cred că Ivan Klyucharev a murit în timp ce filma un experiment erotic bizar.

O altă ipoteză este că Ivan Klyucharev, pasionat de tehnici de supraviețuire, a murit încercând să recreeze un truc de evadare al lui Harry Houdini.

Autoritățile au transmis că este posibil și ca Ivan Klyucharev, care lucra drept curier, să fi fost omorât, iar criminalul să fi aranjat totul astfel încât să pară că a fost vorba despre o sinucidere accidental.

Scheletul lui Ivan Klyucharev a fost găsit întins lângă un trunchi de copac, legat cu un lanț cu cătușe, înfășurat în jurul copacului. În apropiere a fost găsit și un cort cu care bărbatul plecase în expediție, precum și o cameră video îndreptată spre el.

La fața locului au mai fost găsite cinci seturi de cătușe, trei lanțuri de metal, șase lacăte și o carte despre cum se fac nodurile.

Ivan Klyucharev fusese diagnosticat cu schizofrenie și obișnuia să facă autostopul sau să călătorească cu trenul.

Un prieten al lui Ivan Klyucharev a declarat că nu crede că bărbatul a murit după ce a încercat să facă unul dintre numerele lui Houdini și că, probabil, el a fost omorât. „Nu era capabil de așa ceva”, a spus el.

Autoritățile așteaptă rezultatele analizei medico-legale pentru a se pronunța cu privire la cauza morții lui Ivan Klyucharev.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro