Antena Căutare

A murit Ross Perot, miliardarul care a candidat la Casa Albă de două ori!

Ross Perot, miliardarul american care a candidat la alegerile prezidențiale de două ori, s-a stins din viață la vârsta de 89 de ani, potrivit presei internaționale. 

Ross Perot, miliardarul american care a candidat la alegerile prezidențiale de două ori, s-a stins din viață la vârsta de 89 de ani, potrivit presei internaționale.

Citește și: Funeralii naționale în SUA pentru George H.W. Bush. George W. Bush a făcut o dezvăluire emoționantă

Ross Perrot, care a candidat la Casa Albă în 1992, împotriva lui George H.W. Bush și a lui Bill Clinton, obținând 19 la sută din voturi, s-a stins din viață la vârsta de 89 de ani.

Ross Perot suferea de leucemie, boală ce i-a fost diagnosticată în februarie, potrivit ziarului Dallas Morning News, care însă nu precizează data decesului miliardarului texan.

Citește și: George W. Bush, un excentric incurabil: la 71 de ani, dansează mai ceva ca la 20. Spectacol pe ringul de dans, alături de mireasă!

Ross Perot a devenit unul dintre cei mai bogaţi oameni din Statele Unite prin afacerile companiei de servicii computerizate Electronic Data Systems.

Donald Trump îl atacă foarte dur pe ambasadorul Marii Britanii la Washington: „E un tip foarte prost”... Ultimele momente din viața alpiniștilor morți în Himalaya au fost făcute publice! Camera lor GoPro, găsită sub zăpadă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x