Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:15Asia Express - Drumul elefantului

„A plâns și le-a strigat numele alor lui, două ore, până când COVID-19 l-a ucis. Nu voi uita niciodată cum a murit bietul om, lângă mine”. Un bărbat vindecat, mărturie înfiorătoare 

Tatăl a doi copii, care a fost internat cu COVID-19 într-un spital din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, a povestit cum un alt bărbat, în vârstă de 60 de ani, a murit din cauza infecției cu coronavirus, după ce a plâns timp de două ore, după familia lui.

„A plâns și le-a strigat numele alor lui, două ore, până când COVID-19 l-a ucis. Nu voi uita niciodată cum a murit bietul om, lângă mine”. Un bărbat vindecat, mărturie înfiorătoare

Mesajul lui Craig Farley-Jones este simplu și tulburător. Bărbatul, în vârstă de 43 de ani, îndeamnă pe toată lumea să stea casă, deoarece consecințele infectării cu noul coronavirus pot fi cumplite.

„Acum sunt acasă, în izolare. Sunt unul dintre oamenii norocoși, dar am luat cu mine o amintire îngrozitoare. Un alt pacient, în vârstă de 65 – 70 de ani, care ocupa patul din fața patului meu, era inițial relaxat și comunicativ, deși primea nivel maxim de oxigen.

Mai târziu, în aceeași zi, am observat că a început să aibă probleme cu respirația și să intre în panică. Am sunat după asistente, ca să îl calmeze. I-au dat ceva și l-au mai calmat, apoi i-au chemat copiii. Aceștia au putut să vină să își ia rămas bun de la el, echipați.

Totuși, nu voi uita ce a urmat după ce copiii lui au plecat. A plâns neîncetat, timp de două ore. Le striga numele alor lui, iar și iar, în timp ce se chinuia să respire. Am plâns cu el. A fost extrem de dificil. Am cerut ajutorul asistentelor medicale, dar mi-au spus că nu le-a mai rămas nimic de făcut. Am rămas acolo și am ascultat cum respirația și strigătele lui s-au stins treptat, până s-a făcut liniște. S-a dus! Nu aș lăsa nici un câine să moară așa”, a povestit Craig.

Bărbatul, un om de afaceri, a petrecut șase zile în spital, timp în care a fost tratat cu antibiotice. El a făcut un apel la întreaga lume să stea acasă și să aibă grijă de cei dragi.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro