Antena Căutare

A pledat vinovat pentru ca fiica lui sa nu depuna marturie in instanta!

Shawn Weimer, un barbat din orasul american Detroit, a fost arestat pentru abuz asupra unui minor dupa ce si-a lasat fata de noua ani sa conduca masina.

Dupa cum relateaza CNN, in timp ce se aflau la o benzinarie, un angajat i-a atras atentia ca nu e bine sa conduca dupa ce a consumat alcool. Weimer a refuzat sa faca testul de alcoolemie pe loc, dar nu s-a opus acuzatiilor care i-au fost aduse ulterior la proces. Barbatul a pledat vinovat pentru ca nu a vrut ca fata lui sa fie nevoita sa depuna marturie impotriva propriului parinte.

Avocatul lui Weimer a declarat pentru CNN ca acesta vrea sa dea uitarii toata intamplarea nefericita. Evenimentul a fost descoperit dupa ce fetita a fost oprita de politie in timp ce conducea.

Interventia autoritatilor a fost rezultatul unui apel anonim la serviciul american de urgenta. Barbatul care a chemat autoritatile a declarat ca fetita conducea bine si stia sa semnalizeze corect.

Foto: hepta.ro

VIDEO! Sobolani si rame, hrana unui detinut dintr-un lagar de munca din Coreea de Nord... Imagini socante! Aproape o mie de morti in urma furtunii tropicale din Filipine...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x