Antena Căutare

Sfârșit stupid pentru o femeie care a supraviețuit într-un lagăr de concentrare! A murit mutilată, după o gafă colosală a medicilor

O femeie în vârstă de 89 de ani care a supraviețuit într-un lagăr de concentrare a murit, miercuri, la câteva zile după ce i-a fost amputat „piciorul greșit” într-un spital din orașul rus Voronej.

O femeie în vârstă de 89 de ani care a supraviețuit într-un lagăr de concentrare a murit, miercuri, la câteva zile după ce i-a fost amputat „piciorul greșit” într-un spital din orașul rus Voronej.

Femeia, Maria Dronova, a ajuns la spital cu cangrenă severă la piciorul drept.

Medicii de la acest spital i-au amputat „din greșeală” piciorul stâng, până la șold. Apoi, la trei zile după această intervenție, aceștia i-au amputat bătrânei și piciorul drept. Experiența traumatizantă a agravat starea de sănătate a pacientei.

Maria Dronova a murit miercuri, la două săptămâni după ce i-a fost amputat „piciorul greșit”, potrivit fiului ei, Andrei Dronov. Bărbatul a cerut să se facă dreptate în acest caz, iar vinovații să fie pedepsiți.

A fost deschis un dosar penal după moartea acestei pensionare care în adolescență a fost într-un lagăr de concentrare nazist, în cel de-Al Doilea Război Mondial, și care ulterior a devenit o profesoară de matematică apreciată.

Fiica Mariei Dronova, law Katya, care este doctor, a fost cea care a informat echipa medicală în legătură cu eroarea colosală pe care a făcut-o. Medicii s-ar fi uitat la ea „șocați”. law Katya îi acuză acum că au măsluit notițele medicale, pentru a mușamaliza gafa.

Infarct în direct! Un prezentator TV s-a prăbușit în fața camerelor. Atenție, imagini tulburătoare! – VIDEO  ... Video: Un tragic accident face ca un lift plin cu oameni să cadă în gol mai multe zeci de etaje ,,Credeam că vom muri&qu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x