Antena Căutare

Video: Un tragic accident face ca un lift plin cu oameni să cadă în gol mai multe zeci de etaje ,,Credeam că vom muri"

Un accident tragic a avut loc într-o clădire cu 100 de etaje din Chicago al căruit lift s-a prăbușit în gol 85 de etaje. În lift se aflau 5 persoane, dintre care, o femeie era însărcinată.

Un accident tragic a avut loc într-o clădire cu 100 de etaje din Chicago al căruit lift s-a prăbușit în gol 85 de etaje. În lift se aflau 6 persoane, dintre care, o femeie era însărcinată.

"Am crezut că vom muri", a declarat Jaime Montemayor unul din oamenii din interiorul liftului care s-a prăbușit de la etajul 84 în cea de-a patra cea mai înaltă clădire din Chicago. Alături de Jaime se aflau încă cinci persoane printre care soția sa, doi studenți și alte două femei. Una dintre femei era însărcinată și se urcase la etajul 95 pentru a se bucura de panorama care se vede din restaurantul clădirii, una dintre principalele atracții ale orașului american.

După ce s-au bucurat de vederea la înălțime, oamenii din lift au luat un ascensor rapid pentru a coborî, dar imediat au început să observe mișcări ciudate și în foarte scurt timp au căzut de la etajul 95 până la etajul 11. Ascensorul a început să se umple cu praf și mizerieși iar situația a ieșit de sub control: "Am căzut, s-a întâmplat foarte repede, singurul lucru pe care l-am făcut a fost să-l îmbrățișez pe soțul meu.A fost groaznic", explică Maña Castillo, soția lui Montemayor, în declarațiile date pentru o televiziune. Echipele de salvare au sosit trei ore mai târziu. "A fost mai rău când ne-au contactat și ne-au spus că nu au putut găsi liftul. Acesta a fost cel mai dificil moment pentru mine", a explicat Castillo.

În ciuda evenimentului tragic, niciuna dintre persoanele care se aflau în interiorul liftului nu a fost spitalizată.Marele noroc al oamenilor, conform specialiștilor, a fost cp elevatorul nu a căzut până la parter, astfel prăbușirea a fost fpcută în gol, fără să se izbească de pământ.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Sfârșit stupid pentru o femeie care a supraviețuit într-un lagăr de concentrare! A murit mutilată, după o gafă colosală ... VIDEO. Imagini copleșitoare. Un tren trece peste o fetiță de un anișor. Totul a fost filmat!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x