Căutare Live

Accident teribil într-un centru comercial! O femeie de 30 de ani a murit din cauza unei defecțiuni a scării rulante

Momente cumplite au trăit clienții unui centru comercial din centrul Chinei, după ce o femeie și-a pierdut viața, în urma unei accident teribil.

Momente cumplite au trăit clienții unui centru comercial din centrul Chinei, după ce o femeie și-a pierdut viața, în urma unei accident teribil.

Potrivit autorităților, tragicul incident s-a produs din cauza unei defecțiuni tehnice a scării rulante, lucru care poate fi observat și în imaginile surprinse de camere. Astfel, în videoclip se vede clar că un panou metalic de la un capăt al scării rulante s-a desprins chiar în timp ce acolo se aflau două persoane, o femeie și un copil.

În încercarea de a-și salva prichindelul înainte de a cădea sub scară, aceasta a murit, desi angajații au încercat s-o scoată rapid. Mai mult de atât, echipele de salvare au avut nevoie de patru ore pentru a scoate cadavrul victimei, iar acum incidentul este investigat de autorităţile chineze.

De-a lungul timpului, în China au avut loc mai multe incidente cu scări rulante. În 2014, în Shanghai, o scară rulantă a schimbat brusc sensul de mers, rănind 13 persoane. Un adolescent a murit în 2011 pe o scară rulantă din Beijing.

Doi militari uciși într-un atentat cu mașină capcană într-o provincie kurdă din sud-estul Turciei... Marea Britanie: Autocar cu 48 de români, implicat într-un accident grav! Şase persoane sunt rănite...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri