Live acum
Prime Time 20:00iUmor

Aerul tragic al morții! Au fost făcute publice primele imagini de la sol cu RĂMĂȘIȚELE avionului prăbușit în Munții Alpi

Ministerul francez de Interne a difuzat primele imagini de la sol cu locul prăbuşirii avionului Germanwings 4U9525, scrie Mediafax. În imagini se pot vedea echipele de căutare, care se deplasează printre resturile aeronavei în căutarea victimelor accidentului şi a unor indicii care să ajute în ancheta privind prăbuşirea.

Primele imagini de la sol cu locul în care s-a petrecut tragedia aviatică din Munții Alpi au fost făcute publice vineri de Ministerul francez de Interne, relatează Mediafax.

Scenele surprind echipele de căutare care continuă să cerceteze spațiul de aproximativ doi kilometri, suprafața pe care s-au împrăștiat resturile aeronavei în care se aflau 150 de oameni și care s-a prăbușit, după o manevră intenționată a copilotului.


Hélitreuillage et recherches sur la zone du... by Ministere_interieur

Printre resturile avionului, specialiștii caută atât cadavrele victimelor, cât și indicii care să îi ajute în ancheta privind modul în care s-au petrecut evenimentele.

Potrivit informațiilor furnizate de "cutia neagră"a aeronavei, responsabilul pentru tragedia petrecută în Franța ar fi copilotul avionului, care a doborât în mod intenționat aeronava.

CINE E ANDREAS LUBITZ, COPILOTUL CARE AR FI UCIS 150 DE OAMENI

Andreas Lubitz este numele copilotului aflat la manşă în momentul când avionul Germanwings s-a prăbuşit în Alpii Francezi, relatează Sky News. Acesta avea 28 de ani și lucră în companie din anul 2013. Acesta ar fi suferit de depresie și de "epuizare profesională" în urmă cu șanse ani, însă a revenit în aviație, reușind să treacă toate testele pentru ocuparea postului de copilot.

În plus, potrivit cotidianului german Bild, Andreas Lubitz s-ar fi aflat în mijlocul unei „crize sentimentale” în relaţia cu prietena sa în săptămânile dinaintea accidentului şi probabil se străduia să facă faţă despărţirii de aceasta.

Recomandari