Live acumCasa Zurli
Prime Time 20:00iUmor

Ai lor, înainte de ai noştri! Patru răniţi în Colectiv, internaţi la spital în Bruxelles, externaţi de urgenţă în ziua atentatelor de pe aeroport

Patru din tinerii răniţi în incendiul din clubul Colectiv, internaţi la Spitalul Militar 'Regina Astrid", sunt externaţi marţi, pentru a face loc răniţilor din atentatele din capitala belgiană, aceştia urmând să fie aduşi în România.

Atacuri Belgia

David Crunelle

Patru din tinerii răniţi în incendiul din clubul Colectiv, internaţi la Spitalul Militar 'Regina Astrid", sunt externaţi marţi, pentru a face loc răniţilor din atentatele din capitala belgiană, aceştia urmând să fie aduşi în România.

Potrivit surselor citate, Raluca Chiţiga, Ciocăneli Silviu Mihail, Oana Rotariu şi Marius Frăţoaică, sunt externaţi marţi din Spitalul Militar 'Regina Astrid".

O rudă a unuia dintre cei internaţi, a declarat că mai multe ambulanţe staţionează în faţa spitalului, pregătite să ia pacienţii si să-i transporte la un hotel.

CITEŞTE ŞI: Imagini de groază pe aeroportul Zaventem! „Am simțit clădirea mișcându-se! Erau praf și fum peste tot”


Tinerii vor fi aduşi în România în zilele care urmează. Cei patru tineri făceau recuperare în spitalul belgian, fiind aduşi aici de la alte spitale din Europa."Este perfect normal ce au făcut medicii de acolo, este o siutaţie de aşa natură în care trebuiau să facă acest lucru. Atâta timp cât pacienţii din România nu aveau viaţa pusă în pericol şi se aflau pentru recuperare acolo, este firesc să se întămple aşa" , a declarat Raed Arafat, secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne.

În Spitalul Militar 'Regina Astrid" rămân internaţi Bogdan Moleşag şi Pavlos Popovici. Silviu Ciocăneli, unul dintre tinerii răniţi la Colectiv internaţi la spitalul belgian, a fost externat în cursul zilei de marţi, pentru a face loc răniţilor din atentatele care au avut loc la Bruxelles, şi dus la hotel cu ambulanţa, a declarat un membru al familiei unuia dintre tinerii internaţi.

"Este perfect normal ce au făcut medicii de acolo, este o siutaţie de aşa natură în care trebuiau să facă acest lucru. Atâta timp cât pacienţii din România nu aveau viaţa pusă în pericol şi se aflau pentru recuperare acolo, este firesc să se întâmple aşa" a declarat Raed Arafat, secretarul de stat în MAI.

Potrivit Ministerului Sănătăţii, în Spitalul Miliar 'Regina Astrid" sunt internate şase persoane: Raluca Chiţiga, Popovici Pavlos, Ciocăneli Silviu Mihail, Bogdan Moleşag, Oana Rotariu şi Marius Frăţoaică.

Sursă: Mediafax

Recomandari