Antena Căutare

A început războiul. Primele imagini din timpul atacului devastator din Siria (FOTO-VIDEO)

SUA, Marea Britanie şi Franţa au atacat sâmbătă dimineaţă mai multe zone din Siria care se presupune că ar avea legătură cu armele chimice pe care regimul sirian este acuzat că le-a folosit împotriva civililor din Duma în urmă cu o săptămână.

SUA, Marea Britanie şi Franţa au atacat sâmbătă dimineaţă mai multe zone din Siria care se presupune că ar avea legătură cu armele chimice pe care regimul sirian este acuzat că le-a folosit împotriva civililor din Duma în urmă cu o săptămână.

Loviturile vor viza "ţinte asociate facilităţi privind armele chimice" ale regimului sirian, a spus Trump, adăugând că se doreşte descurajarea producerii şi utilizării armelor chimice.

Imaginile publicate de The Guardian surprind începutul dezastrului: lansarea rachetelor de către SUA asupra Siriei. Tote fotografiile AICI!

Secretarul general al NATO Jens Stoltenberg a transmis o declaraţie în care îşi afirmă susţnerea faţă de atacurile lansate de SUA, Marea Britanie şi Franţa în Siria

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Susţin acţiunile iniţate de SUA, Marea Britanie şi Franţa împotriva obiectivelor regimului sirian legate de armele chimice. Aceasta va reduce capacitatea regimului de a lansa alte atacuri cu arme chimice asupra poporului sirian", afirmă Stoltenberg.

Ministerul de Externe al României consideră că acţiunea SUA, Marii Britanii şi Franţei în Siria este o reacţie fermă la atrocităţile soldate cu victime în rândul populaţiei civile, subliniind că România este solidară cu aliaţii şi partenerii săi strategici. De asemenea, MAE se pronunţă pentru tragerea la răspundere a celor care se fac vinovaţi de atacul cu arme chimice din Douma şi reafirmă necesitatea soluţionării conflictului din Siria.

"Acţiunea întreprinsă de SUA, Marea Britanie şi Franţa, la data de 14 aprilie, constituie o reacţie fermă la atrocităţile soldate cu numeroase victime în rândul populaţiei civile din Douma, confruntată cu consecinţele devastatoare ale unui război care trebuie încheiat cât mai curând. România este solidară cu aliaţii şi partenerii săi strategici", transmite MAE.

Ministerul Afacerilor Externe reiterează condamnarea fermă a utilizării armelor chimice în orice circumstanţe, în orice împrejurare, comiterea unor asemenea acte neavând nicio justificare.

A început războiul. Putin, primele declarații, după atacarea Siriei: " Îi va ajuta pe terorişti! Preşedintele ameri... A apărut o nouă înregistrare VIDEO, din timpul bombardamentelor din SIRIA. Momentul în care sunt lansate rachetele State...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x