Antena Căutare

S-a aflat motivul, care a dus la dezastrul de la Notre Dame. Autoritățile franceze îi caută pe vinovați!

La câteva zile de la dezastrul provocat de incendiul produs în capitala Franței apar prinele indicii clare despre cauzele care au dus la evenimentul din 15 aprilie 2019.

La câteva zile de la dezastrul provocat de incendiul produs în capitala Franței apar prinele indicii clare despre cauzele care au dus la evenimentul din 15 aprilie 2019, de la Catedrala Notre Dame.

Autoritățile franceze sunt aproape de a finaliza prima parte a anchetei, iar cauzele încep să apară unul câte unul. Potrivit unor informații furnizate presei de către autorități, unul dintre cele mai importante motive pentru producerea incendiului a fost legat de detectoarele, care nu s-au declanșat la momentul oportun, facilitând astfel întinderea focului.

Polițiștii au chemat la declarații mai multe persoane care se aflau în apropierea monumentului la momentul izbucnirii incendiului, iar acestea au spus că și-au dar seama ce se întâmplă abia atunci când au văzut fumul.

290 de morți și peste 500 de răniți, în urma atacurilor sângeroase din Sri Lanka! Zeci de persoane arestate, iar accesul... Sri Lanka: Câte minute a durat Apocalipsa: Statuia lui Iisus, stropită cu sânge...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x