Antena Căutare

UPDATE! Alegeri SUA: Candidatul republican, Mitt Romney, a votat in statul Massachusetts, Obama este optimist

Mitt Romney, candidatul republican la presedintia SUA, a votat, impreuna cu sotia sa, Ann, in oraselul Belmont  din statul Massachusetts

UPDATE 23.55 Mitt Romney se declara "foarte optimist" in legatura cu rezultatul alegerilor

UPDATE 23.00 Aeroportul din Cleveland, Ohio, a fost luat cu asalt de avioanele candidatilor la Casa Alba, Mitt Romney, Paul Ryan și Joe Biden. Ohio a fost intotdeauna un stat cheie, curtat intens de candidati pana in ultima clipa a alegerilor. Ultimele pregatiri, in salile unde candidatii isi vor sustine discursurile dupa anuntarea rezultatelor.

Tabara republicana prezinta semne de ingrijorare si a trimis un email urgent pentru a avertiza electoratul asupra unei mobilizari a taberei democrate la vot

Politia din Washington D.C. a inchis strazile din preajma Casei Albe, din cauza unui vehicul suspect, informeaza Washington Post. De mentionat, ca familia prezidentiala nu se afla aici, ci in Chicago.

UPDATE 20.00 Obama este convins ca va avea "o seara buna" dupa incheierea votului. Barack Obama, care petrece ziua la Chicago, s-a deplasat dimineata la unul din sediile de campanie pentru a le multumi voluntarilor. "Vreau sa ii adresez guvernatorului Romney felicitarile mele pentru campania dinamica", a spus Obama."Suntem convinsi ca noi vom acumula voturile necesare pentru a castiga", a mai spus presedintele democrat.

Romney, care s-a declarat increzator ca va castiga, il infrunta pe presedintele Barack Obama intr-un scrutin care, conform sondajelor, va avea un rezultat foarte strans.

Fostul om de afaceri multimilionar Mitt Romney, fie ca va deveni sau nu al 45-lea presedinte al Statelor Unite, va incheia marti aproape sase ani de campanie, marcata de vointa acerba de a se diferentia de imaginea sa de barbat distant si oportunist.

Peste 200 de milioane de americani sunt chemati astazi la urne, pentru desemnarea presedintelui. Chiar daca numele castigatorului va fi cunoscut in dimineata zilei de 7 noiembrie, in mod oficial, va fi ales presedinte abia pe 17 decembrie, de catre cei 538 de electori.

UPDATE! Alegeri SUA: Cozi imense la sectiile de vot de pe coasta de Est, iar in Florida a fost haos... Afganistan, intre gloante si insurgenti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x