Antena Căutare

Alegeri SUA. El este cel mai controversat guvernator din istoria SUA. E homosexual şi are doi copii!

Rezultate Alegeri SUA! E oficial. Vestul statului Colorado va fi condus de un guvernator cu orientări homosexuale. Numele acestuia este Jared Polis şi este primul oficial gay care ocupă o asemenea funcţie

Rezultate Alegeri SUA! E oficial. Vestul statului Colorado va fi condus de un guvernator cu orientări homosexuale. Numele acestuia este Jared Polis şi este primul oficial gay care ocupă o asemenea funcţie. În 2008, Polis era ales în Camera Reprezentanţilor, iar acum a reuşit să-şi învingă contracandidatul, Walker Stapleton, reprezentant al Partidului Republican din SUA.

Din cușca de bătaie, în Congresul SUA. Sharice Davids este prima amerindiană homosexuală aleasă în Congres

Jared Polis este un nume respectat în politica nord americană, orientarea sa sexuală trecând de multă vreme în plan secund. În vârstă de 43 de ani, Polis se trage dintr-o familie bogată din statul pe care-l va guverna din ianuarie 2019, fiind recunoscut pentru actele sale de caritate, dar şi pentru succesul pe care-l înregistrează în afaceri.

Alegerea lui Polis în funcţia de guvernator nu este o surpriză din punct de vedere politic, însă odată cu anunţarea oficială a rezultatelor alegerilor din SUA, Polis devine primul guvernator cu orientări homosexuale declarate.

Alegeri SUA. O candidată transsexuală a sperat să facă istorie, dar a fost învinsă. „Îmi este teamă”

Jared Polis şi partenerul său de viaţă, Marlon Reis au doi copii, Caspian Julius, în vârstă de 7 ani şi Cora Barucha de 4 ani.

Alegeri SUA 2018. Donald Trump riscă suspendarea! Ce schimbări radicale există după alegeri... Gracie Lou Phillips, femeia de 82 de ani a murit după ce a participat prima dată în viața ei la alegerile din SUA. Pe ci...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x