Antena Căutare

Gracie Lou Phillips, femeia de 82 de ani a murit după ce a participat prima dată în viața ei la alegerile din SUA. Pe cine a votat femeia înainte să moară!

"Votul meu contează", a declarat o femeie de 82 de ani din Texas, care  moare după ce votează pentru prima dată în viața ei.

"Votul meu contează", a declarat o femeie de 82 de ani din Texas, care moare după ce votează pentru prima dată în viața ei în cadrul alegerile din SUA.

În ciuda faptului că se lupta cu o pneumonie în stare avansată, în spital și știind că ar putea să-și trăiască ultimele zile, Gracie Lou Phillips, o femeie în vârstă de 82 de ani, își dorea foarte mult să voteze. În cele din urmă, femeia s-a înscris pentru a face acest lucru fiind conștientă că fiecare vot contează, inclusive al ei. Și așa a fost: la trei zile după ce a participat la votarea anticipată, femeia a murit.

Gracie Lou Phillips, de 82 de ani, a murit din cauza pneumoniei, la începutul săptămânii. Deși s-a stins cu o zi înainte de alegerile intermediare, votul ei va conta, așa cum ea a afirmat, după ce a depus votul ei timpuriu la o secție de votare din Texas, unde s-a prezentat cu tubul de oxigen.

Din cauza dezinformării, Gracie Lou Phillips nu a participat niciodată la vot, dar acum când a aflat, a dorit neapărat să meargă să voteze în ciuda bolii cu care se lupta.

Fiind în spital, bătrâna a întrebat dacă nu există o modalitate prin care ea să poată vota, ba chiar a impresionat persoanele prezente cu întrebarea,,oamenii bolnavi din spital nu au voie să voteze?", încât ginerele său Jeff Griffith a făcut public acest eveniment, iar femeie pentru care să voteze, era primordial, a fost condusă la o secție de votare pentru a-și îndeplini ,,misiunea vieții și pentru a-și alege favoriții.

Când a plecat spre votare, femeia le-a spus tuturor,„Mă duc să votez. Voi vota la această vârstă, votul meu contează“, a declarat nepoata ei, Michelle Phillips pentru un post de televiziune din Dallas.

Deși se afla într-o stare delicată la un spital de îngrijire paliativă, această femeie, mamă a șapte copii a vrut să își respecte promisiunea și s-a alăturat celor 4,8 milioane de persoane care au participat la votările de la jumătatea mandatului, joia trecută.

Nepoata femeii povestește că oamenii din secția de votare ale alegerilor din SUA au fost foarte amabili, și au întâmpinat-o la mașină, ba chiar au aplaudat-o pentru gestul pe care l-a făcut.

"Am votat astăzi", au fost cuvintele femeii, exprimându-și bucuria cu o voce slăbită, dar bucuroasă. Femeia a avut puterea de a disimula un dans cu pumnii în aer privind autocolantul primit după votare.

Conform ginerului său, femeia votase candidații republicani.

Câteva zile mai târziu, Phillips nu s-a mai putut da jos din pat, iar luni dimineață a murit alături de cei dragi, împăcată pentru ultima datorie de cetățean american pe care a dus-o la bun sfârșit.

Alegeri SUA. El este cel mai controversat guvernator din istoria SUA. E homosexual şi are doi copii!... Alegeri SUA noiembrie 2018. Primul avertisment SUMBRU după rezultatul alegerilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x