Căutare Live

Alegeri SUA. Mitt Romney: "Aceste alegeri s-au incheiat, dar principiile noastre raman"

Mitt Romney, candidatul republican la alegerile prezidentale, si-a recunoscut infrangerea si a sustinut un discurs de multumire in fara sustinatorilor sai.

Mitt Romney a declarat ca l-a sunat personal pe Obama pentru a-l felicita pentru victorie.

"L-am sunat pe Obama ca sa il felicit. I-am felicitat de asemenea si pe sustinatorii lui si pe cei implicati in campania sa", a spus Romney.

"Aceste alegeri s-au incheiat, dar principiile noastre raman. Cred in refacerea economiei noastre. Am dat tot ce am avut pentru aceasta campanie. Imi doresc foarte mult sa fi reusit sa va implinesc sperantele, insa natiunea a ales un alt lider pe care trebuie sa il felicitam", a adaugat republicanul.

Mitt Romney a multumit celor care au fost pas cu pas alaturi de el, a multumit sotiei sale, partenerului sau si candidat pentru functia de vicepresedinte, dar si tuturor voluntarilor care s-au dedicat acestei campanii.

"Va urez tuturor numai bine, si mai ales presedintelui Obama, sotiei sale si copiilor lui. Ma voi ruga ca presedintele sa conduca natiunea noastra cu succes!"

"Vreau sa ii multumesc lui Paul Ryan pentru ceea ce a facut in aceasta campanie. In afara de sotia mea, Paul a fost cea mai buna alegere a mea", a incheiat Romney, razand.

FOTO: EPA / Intact Images

Barack Obama a castigat detasat un nou mandat de presedinte al SUA... Barack Obama, discursul victoriei: "Pentru America, binele abia acum soseste!"...
Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri