Antena Căutare

Am invins: romanii au piratat cea mai importanta companie petroliera saudita!!!

Hackerii nostri au intrat in peste 30.000 de computere si au accesat 2.000 de servere. "Aramco" este cea mai importanta companie petroliera din Arabia Saudita si una dintre cele mai bune din lume!!!

Romanii au mai "reusit" o isprava cu care tinem prima pagina a ziarelor din intrega lume: hackerii nostri au "culcat" la pamant baza de date a companiei petroliere saudite "Aramco", una dintre cele mai importante din lume.

Conform reprezentantilor arabi, "Aramco" a suferit cel mai mare atac informatic din istorie. Peste 30.000 de computere si 2.000 de servere au fost accesate, din ele furandu-se o cantitate de informatii incalculabila. Vestea este cu atat mai trista cu cat romanii au "spionat" compania pentru una de acelasi gen, dar care lucreaza in..Europa!!!

Aramco este o companie saudita fondata in 1933. Din 1988 a devenit a statului. Conform datelor din 2005, avea o cifra de afaceri de 781 de miliarde de dolari.

Proteste violente la portile Salonului Auto de la Paris. Sute de muncitori au manifestat violent impotriva concedierilor... FMI: Tarile din Europa Centrala si de Est, cele mai vulnerabile la socurile financiare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x