Antena Căutare

Ambasada Spaniei in Grecia, ocupata de militantii pro-palenstinieni

Ambasada Spaniei in Grecia a fost ocupata de militantii pro-palenstinieni, informeaza AFP. Militanti au recurs la aceasta actiune pentru ca sunt nemultumiti de interdictia impusa de Grecia navelor cu ajutoare umanitare pentru Gaza.

Se pare ca militantii, multi dintre ei spanioli, au purtat discutii cu ambasadorul spaniol si i-au solicitat sa intervina pe langa autoritatile din Grecia pentru a debloca plecarea navelor ancorate in Creta spre Gaza. Pana la rezolvarea situatiei, militantii au refuzat sa paraseasca incinta ambasadei.

Mai mult chiar, acestia au arborat un drapel palestinian la balconul ambasadei, arata AFP.

Grecia a interzis inca de vineri plecarea oricarei nave spre Gaza, invocand necesitatea "de a asigura protectia pasagerilor" de la bordul celor circa zece nave ale convoiului.

Israelul a avertizat in mai multe randuri ca va folosi forta pentru a opri navele din convoi, care si-au propus sa forteze blocada impusa asupra Fasiei Gaza.

Sursa: Antena3

Foto: Intactimages / EPA

Bulgaria: Un barbat inarmat a incercat sa deturneze un autocar... „Macelul” de la BAC, in presa franceza: Rezultatele sunt rusinoase. Elevii, campioni la trisat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x