Antena Căutare

Angela Merkel a fost cuprinsă de o nouă criză de tremurat în timpul învestirii ministrului Justiţiei

Acest nou episod a avut loc în cursul ceremoniei oficiale de preluarea funcţiei de către noul ministru al Justiţiei Christine Lambrecht, la Castelul Bellevue, la Berlin., relatează Reuters.

Cancelarul german Angela Merkel a fost cuprinsă din nou, joi, de trumurat, în cursul unei ceremonii oficiale, la nouă zile după un prim episod asemănător şi cu câteva ore înainte să plece la summitul G20 la Osaka, relatează Reuters.

Acest nou episod a avut loc în cursul ceremoniei oficiale de preluarea funcţiei de către noul ministru al Justiţiei Christine Lambrecht, la Castelul Bellevue, la Berlin.

THE IRON CHANCELLOR GETS THE COLLYWOBBLES... AGAIN !
Two Weeks After Her First 'Shaking' Episode, German Chancellor Is Seen Shaking Uncontrollably For A Second Time At A press Conference This morning.
She Was Suffering dehydration On The first Occasion.

— TONYINBHAM (@TT0121)

Angela Merkel a fost cuprinsă de tremurat timp de aproape două minute, a observat un fotograf de la agenţia de presă DPA prezent la eveniment.

Părând că vrea să-şi controleze tremuratul, Angela Merkel, care împlineşte 65 de ani luna viitoare, şi-a încrucişat braţele în timpul discursului preşedintelui german Frank-Walter Steinmeier, potrivit unor imagini difuzate de televiziunea germană.

Criza de tremurat s-a oprit, atunci când cancelarul a putut să facă câţiva paşi.

”Nu există anulări azi şi mâine, cancelarul este bine, se duce aşa cum s-a prevăzut cu avionul la Osaka”, a declarat cancelaria pentru AFP.

O criză asemănătoare, dar mult mai puternică, a cuprins-o pe Merkel în timpul unei ceremonii oficiale la 19 iunie, alătrui de preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski.

Aceste tremurături au fost puse pe seama dezhidratării atunci. ”Am băut trei pahare cu apă, era evident ceea ce-mi lipsea, iar acum mă simt mai bine”, declara ea.

Cancelarului i s-a făcut rău în decebrie 2014, când i-a scăzut tensiunea în timpul unui interviu. Înregistrarea a fost întreruptă o scurtă perioadă de timp, iar anturajul său a spus că episodul avea legătură tot cu o dezhidratare.

La conducerea unei coaliţii fragile, Angela Merkel, care se află la putere din 2005, urmează să se retragă din politică la finalul mandatului, cel mai târziu în 2021.

Citește și: Angela Merkel împlinește 65 de ani. 9 curiozități despre cea mai puternică femeie din lume

Sursa : news.ro

Imaginile sunt la fel de dure! Angela Merkel a tremurat incontrolabil pentru a doua oară... Un bosniac a fost arestat în Germania în legătură cu atentatele de la 13 noiembrie 2015, de la Paris...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x